08-21-2009, 01:54 AM
(08-20-2009, 11:23 PM)дај гол link Wrote:У Београду против Динама већ после 3 минута смо имали исто 3 гола минуса ...плус што је гол у гостима вреднији...па стога мислим да имамо шансе
И још када би Славија била као Динамо тај резон би био ок али се изгледа нису извукле поуке из Тбилисија.
(08-20-2009, 11:23 PM)дај гол link Wrote:...али пажљиво лепо да креирамо нападе и да у одбрани будемо сигурни јер ће ови ићи на контру.
То сада изгледа уверљиво и могуће као када би мени неко поверовао да се сутра слави Српска Нова Година. Већ сам поменуо Туторића у неколико постова раније и приче о њему постају дегутантне тако да је глупо понављати се али после ове његове партије данас остало је ћутање.
(08-20-2009, 11:23 PM)дај гол link Wrote:Што се тиче нас Делија...то се зна...сувишно је и да причам о томе
Е, и још када би навијачи заиграли фудбал... где би нам био крај. Па да је Пижон данас пре утакмице пробрао пар ортака са Севера и ставио их у одбрану, ти момци би одиграли сигурније и агилније од пола Звездиног тима.