Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(08-09-2009, 04:16 PM)Darko link Wrote:Север то да имамо танку клупу је тачно, али не заборави да ми не играмо бундес лигу, већ јелен супер лигу Србије. Ако се момци буду бар упола борили на овим нашим пашњацима, као против Динама ја се не бринем за трофеје(осим у случају да нас судије не сакате као што је био случај у претходним сезонама).

Поента је да поред тога играмо неку лигу па нека је и најгора на свету..... међутим......
онда кроз пар гостовања (у нашем случају већ у првом колу) дођеш у Јагодину где те дочекају бесни пси на крв и на нож под палицом Палме не образованог неандерталца или одеш код Џомбе чобана где схватиш да се Дарвинова теорија еволуције ту није примила а његови играчи играју као да су пре текме јели живо месо. Сјебати Звезду и изломити бар једно 2 њена играча је ту највећи приоритет а успех на том пољу је равно освајању Лиге Шампиона јер шта би се после по паланкама причало наредних година.
Видиш, зато када Барса игра у Америци тренинг утакмицу против неког Сијетла или шта ти ја знам, Меси одигра 20 минута и изађе напоље па после тога лагано резервна клупа регулише резултат. Ми такву клупу немамо.

(08-09-2009, 04:16 PM)Darko link Wrote:Владан Лукић је лично мене једном одушевио, а то је било на једном дербију против гробља у Пиониру пре неколико година, када је отпевао химну онако из срца са подигнутим шалом.Заиста тиме ме је купио. А што се тиче његовог вођења Звезде веома сам критичан јер неке ствари што је обећао није испунио, али да не ширим тему . . .

А о Лукићу и о његовом вођењу Звезде не бих дискутовао, а и није тема за те ствари. Бољег тренутно не видим али зато горих од њега има на тоне.....

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by CEBEP - 08-09-2009, 06:08 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)