Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(08-08-2009, 10:39 AM)buteo serbiano link Wrote:а ни ови грујици нису наивни уопште. ...не би их сад требало подцењивати јер има ту сасвим солидних играча, рецимо она њихова 7-ца (бем ли га како се зове), па онај црнац што је искључен, онда онај што нам је дао 2. гол....у првој утакмици онај Мебашвили (или тако нешто)...и као екипа су деловали прилично уиграно...

Баш бих волео да знам колика је цена том Меребашвилију. Играч је феноменалан и има одличан преглед игре.

(08-08-2009, 10:39 AM)buteo serbiano link Wrote:е још да ми неко каже зашто је Ђорђевић попасао црвени после оног старта...? Није приговарао, није се расправљао и шта се десило са мозгом оног судије муџахедина ето то ми никад неће бити јасно?!

Ђорђевић је попасао црвени картон сасвим оправдано јер је стартовао са обе ноге, дивљачки, на њиховог играча. Изгледа да му се смркло у тим тренутцима и питам се шта је са његовим мозгом. Оставити 10 другара на терену у тренутцима када јуриш 2 гола је велика глупост. Онда судија долази на ред који је изгледа био или удуван или збуњен па је помешао картоне а избламирао се јер му је прво дао жути картон, што би било у реду да се одмах исправио јер смо сведоци да судије извлаче картоне из погрешног џепа, међутим, оно што је невероватно је да му је показао прво жути а онда после прилично времена је ту одлуку поништио и показао му црвени. Не знам како то може али судијина је задња.

(08-08-2009, 10:39 AM)buteo serbiano link Wrote:Пре почетка утакмице испадох смешан јер кажем људима да је добро што игра Цветковић, да би након 5 минута морао да трпим најстрашније псовке јерБо је исти био, па ајде да кажем збуњен...и даље тврдим да је он добар играч, али против Динама је играо левог бека (принудно), а његова позиција је десни бек или десни (задњи) везни....није се баш снашао, нарочито у нападу, али обзиром да је његова проба у Црвеној звезди ушла у Гинисову књигу рекорда као најдужа провера у историји фудбала, мислим да и Пижон мисли исто што и ја...ипак је Цветковић ту да мења Нинкова, а не Игњатијевића...
Савио, Исах, Лазетић (Богдановић, Каду, Николић), Перовић, Лекић...Речи би све поквариле!!!....Свака част момци!!!

Мало је играча, добрих универзалаца који могу да играју данас на многим позицијама. Евидентно је да Цветковић није универзалац и да не може такве позиције да игра. Па видели сте шта се десило када се Лека вратио у наш казнени и покушао да глуми одбрамбеног играча.

(08-08-2009, 10:39 AM)buteo serbiano link Wrote:Е да....да не заборавим...Пижон, хвала ти што си Тутору оставио на клупи....али ипак си морао да ме нервираш са Блажићем....опраштам ти!

А Тутори требају у глави да се слегну неке ствари јер тренутно његове игре не могу да препознам и стварно не знам шта је разлог таквом паду.
Све у свему, вече за не заборав. Нема нам сада друге него само напред. Срећа прати храбре.

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by CEBEP - 08-08-2009, 03:01 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)