Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(08-07-2009, 12:48 PM)MACAK link Wrote:Са Валенсијом би напунили стадион,узели лепе паре од тв и реклама ал дал би прошли овако имамо добре шансе јер Славија нам је противник по мери,наравно уз пуну МАРАКАНУ.

Ја верујем да ћемо и против Славије напунити стадион!!!Али буквално до последњег места !!!Прво зато јер смо показали и доказали да ми долазимо да гледамо ЗВЕЗДУ,а не њене противнике.Друго јер је ово одлучујућа утакмица која доноси играње у Европи најмање до децембра.Треће јер ћемо играти 3 Европске утакмице на Маракани и још толико гостовања,што је сјајно да ова млада екипа стекне  искуство ,а клуб заради неколико милиона евра!!!Многи су изгубили веру и наду у Црвену Звезду,али су синоћ били одушевњени оноликом вољом,борбеношћу и жељом играча да дођу до победе !!!!Црвена Звезда се за само једну ноћ дигла у небеса и постала тема број један у Србији!!!!Сви ЗВЕЗДАШИ јој се диве,а наравно има оних злонамерних што су љубоморни,но нећемо о њима !!!!Ипак са друге стране далеко од тога да можемо већ сад да се радујемо!!!Славија Праг јесте лакши противник од Валенсије,Бенфике и АЕК-а,али никако није за подцењивање!!!Пре неки дан сам баш гледао на б92 емисију о њиховом дербију и доста приче је било о Славији.Славија је 2007 играла Лигу Шампиона!!!!Прошле године су добили и нови стадион,финасијски су у бољој ситуацији од нас,али сва срећа новац не игра на терену !!!Испали су у среду из квалификација за Лигу Шампиона од Шерифа из Тираспоља!!!!Прву утакмицу у гостима играли су 0-0,а у реваншу су водили 1-0,до последњег минута утакмице!!!Малопре сам читао прве изјаве њиховог тренера и играча(Душан Васиљевић,српски играч у редовима Славије ) и нису задовољни!!!Тренер је рекао да се прибојава атмосфере на Маракани  Smile ,а такође и Васиљевић је изјавио да зна каву фанатичну подршку има Црвена Звезда!!!!!Занимљиво је и то да су навијачи Славијеод јутрос на њиховом сајту гласали кога од 4 екипе би највише волели да извуку и чак око 30 посто је гласало за Црвену Звезду!!!!Разлог је јасан: ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!!!Славија има добру навијачку групу,солидну у Европи и из тог угла биће занимљиво и гостовање,али и на Маракани!!!!!Добра ствар је и да почиње наша лига и да ћемо и ту моћи још мало да се уигравамо!!!Далеко је прва утакмица али најбитније је ПОСТИЋИ ГОЛ у гостима!!!Против Динама нисмо дали гол,па смо видели колико је било тешко и колико се напора уложило да се прође даље!!!Значи прва утакмица јако битна,да се направи повољан резултат,а онда на ПРЕПУНОЈ МАРАКАНИ само небо ће нам бити граница!!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Храбро срце - 08-07-2009, 03:30 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)