08-07-2009, 03:30 PM
(08-07-2009, 12:48 PM)MACAK link Wrote:Са Валенсијом би напунили стадион,узели лепе паре од тв и реклама ал дал би прошли овако имамо добре шансе јер Славија нам је противник по мери,наравно уз пуну МАРАКАНУ.
Ја верујем да ћемо и против Славије напунити стадион!!!Али буквално до последњег места !!!Прво зато јер смо показали и доказали да ми долазимо да гледамо ЗВЕЗДУ,а не њене противнике.Друго јер је ово одлучујућа утакмица која доноси играње у Европи најмање до децембра.Треће јер ћемо играти 3 Европске утакмице на Маракани и још толико гостовања,што је сјајно да ова млада екипа стекне искуство ,а клуб заради неколико милиона евра!!!Многи су изгубили веру и наду у Црвену Звезду,али су синоћ били одушевњени оноликом вољом,борбеношћу и жељом играча да дођу до победе !!!!Црвена Звезда се за само једну ноћ дигла у небеса и постала тема број један у Србији!!!!Сви ЗВЕЗДАШИ јој се диве,а наравно има оних злонамерних што су љубоморни,но нећемо о њима !!!!Ипак са друге стране далеко од тога да можемо већ сад да се радујемо!!!Славија Праг јесте лакши противник од Валенсије,Бенфике и АЕК-а,али никако није за подцењивање!!!Пре неки дан сам баш гледао на б92 емисију о њиховом дербију и доста приче је било о Славији.Славија је 2007 играла Лигу Шампиона!!!!Прошле године су добили и нови стадион,финасијски су у бољој ситуацији од нас,али сва срећа новац не игра на терену !!!Испали су у среду из квалификација за Лигу Шампиона од Шерифа из Тираспоља!!!!Прву утакмицу у гостима играли су 0-0,а у реваншу су водили 1-0,до последњег минута утакмице!!!Малопре сам читао прве изјаве њиховог тренера и играча(Душан Васиљевић,српски играч у редовима Славије ) и нису задовољни!!!Тренер је рекао да се прибојава атмосфере на Маракани