Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Свака част на предивоној вечери синоћ.

Као што је Север рекао,циљ ове сезоне је стабилизација клуба.Колико видим добро се ради,има помака,почев од продаје сезонских карата,сајт клуба добро функционише,продавнице са клубском опремом су почеле да раде,додуше стидљиво,али ето неких помака...

Видело се јуче како се бори за клуб,почев од Пижона,не могу му замерити за оно шутирање лопте,ма и ја би исто тако нешто урадио.Видела се између осталог кроз тај потез,колико воле клуб,једноставно емоције обузму човека.Играчи се боре,гину,по мени тим има потенцијала.Одгледао сам конференцију за штампу,где Пижон био на земљи,такође оно што је рекао о куповини играча.Можда након проласка у следеће коло може да се поведе прича о томе,најважније је да се домаћински располаже новцем.

Пижон има ауторитет,играчи га поштују,изгарају за дрес,а то је оно што ми тражимо.Надам се да ће тим бити под мањим притиском него до сад.Противник у следећој рунди по мери,може се играти са њима.То је све неважно,само да се боре....једино што бих желео је да се само више потруде да дају гол у гостима....

На крају јуче игра са 3 задња везна,а ипак добра и нападачка игра,пресудило је срце....

Хвала ти Звездо што постојиш!!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Војник_севера - 08-07-2009, 10:35 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)