Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Лако је сад после победе хвалити на сва звона,али и да је резултат остао 3-2 ,ја бих написао исто !!!!Момци свака част,браво,браво,браво!!!!Ово је највећа ЗВЕЗДИНА победа у последљњих 10 година !!!!Никад до сад нисам видео ни један тим ЗВЕЗДЕ да се оволико бори,да целог себе дају ЗВЕЗДИ,без имало резерве!!!Срце своје су оставили на терену и стварно су играли за ДЕЛИЈЕ како је СЕВЕР и тражио !!!Синоћ је пола Србије славило и то је доказ колику су радост донели свима нама који волимо ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ !!!Сви говоре да ЗВЕЗДА нема тим,да су то лоши играчи,али ипак сви ми који волимо Црвену Звезду схватамо да то није тако!!!Да је клуб летос кренуо из почетка,да је направњен солидан тим,али тим којег чине не 11,већ 15-20 играча који су у сваком тренутку спремни да дају и 150 посто својих могућности,да гину на терену за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ!!!То смо чекали већ годинама и сад смо напокон дочекали!!!Нормално треба им дати времена,и тренеру и играчима,али и управи !!!Синоћна утакмица је показала да се ЗВЕЗДА враћа тамо где и припада,на сам врх,,изнад свих !!!Све иде на боље,игра,навијање,бројност на утакмицама,клуб се полако стабилизује и то треба да се настави овако!!!!Још једна ствар која ме јако радује !!!Синоћ смо победили 5-2,али прве речи тренера и играча су биле : ''Хвала ДЕЛИЈАМА,они су нас носили до победе!!!!Без њих не би успели!!!!''Тек после почиње прича о самој утакмици ,играчима,... !!!То само говори колико нас они цене,поштују и да знају ко смо ми и шта нама значи ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!!!!Још јеном браво момци,само тако наставите храбро и борбено да играте !!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Храбро срце - 08-07-2009, 10:04 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)