Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Оно што мене никако не може да смири је пижонова тактика где су му чак 7орица играча дефанзивно настројени,4 одбрамбена плус 3 задња везна(Богдановић,Савио,Исах),такође то што на клупи држи Кадуа који је без сумње у ова 270 минута у сезони највише показао од свих осталих у оних 20 минута против словенаца,даље шта је са Лазовићем?јел повређен или шта? много ми је чудно што га нема у тиму па макар да уђе са клупе,а и за њега су причали све најбоље на припремама,онда Обрић по мени сигурно неспреман доста,али опет не видим што га је толико на припремама форсирао кад сад не игра ни минут а све припремне утакмице је одиграо целе и био је сигуран пик за прву поставу...Не заборавимо да је кад је постављен Пижон причао је о офанзивној Звезди која ће играти фудбал,помињала се тактика 4-3-3 али ето..
О томе да му треба дати подршку,наравно,па макар решио да игра са 3 играча мање на терену нема полемике ту,али ако то значи да не треба дискутовати о ономе што гледамо и видимо онда јбг,подршка сигурно неће и ни не сме изостати.

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Skrimo - 08-02-2009, 01:40 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)