Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-динамо тбилиси
Хтео бих да дам један предлог (ако може).На овој наредној утакмици против ових грузијаца сви се слажемо да нашим играчима треба пружити највећу могућу подршку и ја се са тим апсолутно слажем. С тога по мом мишљењу потребно је максимално искористити број људи на стадиону, који ће, надам се, бити већи него против Рудара. Пре утакмице такође је важно пуштати неке песме које раде масу када су ове „веће“ утакмице у питању, а то су песме ,типа - ђурђевдан, Добро знај, Звезда ми је све, и у овом тренутку песма која би те вечери дигла маракану на ноге по мом мишљењу била би Марш на Дрину али са речима (не знам зашто се та песма на Маракани пушта само у инструменталу, стварно ми није јасно, са речима је много лепша). Верујте ми све ово има итекако ефекта поготову када су ове  “веће“ утакмице у питању, и када дође много, много, нередовних навијача. Сигурно ће им и то дати стимуланс да оставе срце на трибини у четвртак. Апеловао бих и на вође да се има слуха. Ако се нека песма баш не прими добро те вечери, да се одмах мења а не форсира бесомучно (као у првих 15 минута другог полувремена против словенаца). Боже мој, та песма која се, неким случајем не прими како треба те вечери, примиће се неки други пут сигурно. Такође треба чешће укључивати у навијање „пословично резервисане“(дебилан израз знам ) запад, исток (а надам се да ће овога пута и југ бити отворен).
Знам да ово што пишем одступа мало од концепције вођења навијања Севера последњих година(типа, што мање дозивања са осталим трибина, што мање коришћења „корачница“, са акцентом на певање дугих и мелодичних песмама), али једноставно ситуација налаже да цела Маракана дише за Звезду у четвртак увече.
Ма ако откачи Маракана у четвртак ови Грузини неће знати шта их је снашло у то сам једно сигуран(само ако ови наши играчи који тренутно играју за клуб покажу бар мало поштовања према Звезди и нама)
Reply

Messages In This Thread
Одг: Црвена Звезда-динамо тбилиси - by Darko - 08-01-2009, 10:08 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)