08-01-2009, 03:06 PM
(08-01-2009, 11:33 AM)Вербал Кинт link Wrote:Тренирао је олимпијску репку 2004. и прославио се тиме што смо примили мислим 14 голова на три утакмице.
Твоја је ствар да ли си на неког огорчен или не али не можеш баратати нереалним информација и представљати их као веродостојне. Ухватио си се те олимпијске репрезентације к'о пијан плота, а сам знаш када падају Олимпијске игре. Ако си заборавио подсетићу те да падају кад су већ увелико почела клупска надметања и да сви клубови махом користе право да задрже своје играче. Сећам се да смо ми конкретно пред ту Атину пиздели на Пижона и Пиксија, тада председника ФССЦГ-а, зато што хоће да нам отимају играче. Екипа коју је Пижон повео у Атину је била скрпљена с' конца и конопца и везе није имала са оном екипом која је само који месец раније била вицешампион Европе.
Понављам да смо сви рекли да желимо да се Звездаши врате у клуб и у тој варијанти је Пижон тренутно једини слободан лик који се бави тренерским послом. Уз то се не може занемарити да је Звездина Звезда, а то је највеће могуће одликовање које је постојало у клупској историји. Зато само кажем да нам треба мало реалности и стрпљења, а не да се троши енергија у непотребним расправама.
П.С. Гробље је и сад прецењено, не би било лоше да се понове горе наведени резултати. ;D