(08-01-2009, 11:33 AM)Вербал Кинт link Wrote:Није уопште проблем резултат, нити се у питање доводи наша подршка, реч је о томе да ја једноставно не верујем да си овим тренером можемо направити ни солидну базу тима за неке наредне сезоне. Човек је тренирао једну од најталентованијих генерација Звезде после Барија и од резултата има финале купа са прецењеним гробљем (3-0, 3-1), једну утакмицу против Кајзера и једну против Барсе, обе у Бг. Све мечеви где "тренер ни не треба". Осим тога били смо благи очај, добро се сећам тог периода, и у првенству смо били глатко други..
Тренирао је олимпијску репку 2004. и прославио се тиме што смо примили мислим 14 голова на три утакмице. Тренирао је Вошу, исто су били кршина.. Толико о раду с младима и осталим урбаним митовима везаним за Пижона.
Видимо се у четвртак.
Па пошто ћемо да имамо неке текме ”где тренер ни не треба” хајде онда да запослимо Пижона само с’времена на време када нам треба. Не разумем онда шта је Барси требало да плаћа Пепе Гвардиолу када Меси и компанија у главном играју утакмице ”где тренер ни не треба.” Или она чувена крилатица ”па и ја да сам био на Љупковoм месту и ја би освојио ЛШ јер са онаквим играчима то није било тешко остварити.”
Посматраш ствар из једног јако уског угла а помињање урбаних митова везаних за Пижона не држе воду. Или можда имаш неки бољи предлог кога смо требали да доведемо за тренера који нема ореол изнад главе везане за урбане митове?