Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Не треба улазити у било какве еуфорије када се побеђује а ни у депресивне делиријуме када се губи. Са младим тимом то није ништа ново. Биће ту још много успона и падова и то је нешто што је саставни део сваког младог тима. Са овом првом текмом, изгубљена је битка али не и рат. После текме у Београду видећемо где смо и шта смо, а до тада треба пустити играче и тренера да раде посао.
Гледајте да свако од вас не закаже у четвртак у безрезервној подршци и надајмо се да успех неће изостати. Звезда није личила на себе, али Динамо ми је, са друге стране, далеко од неког тима против кога не може да се игра.
У овој ситуацији треба бити реалан и паметан и добро спремити играче за различите опције у четвртак. Ја верујем да Пижон зна шта му ваља чинити као и играчи.
Приметио сам исто тако да смо коначно добили председника клуба који даје одмерене и бистре изјаве као што је била Лукићева после утакмице. Ово је дефинитивно први пут после дуго времена да ме није срамота од председника вољеног ми клуба.
Нема ту пуно паламуђења више, све је јасно и све се зна. Сви знају, од играча до навијача, шта требају да раде...
стадион и навијаче као што смо ми,
Звездо љубави.

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by CEBEP - 07-31-2009, 10:52 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)