Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Ми смо народ склон томе да нам расположење варира од велике еуфорије, до великог разочарења и то по могућству у што краћем периоду. С' тога су и очекивани коментари који играче називају манекенима, тренера неспособњаковићем, управу још горе... Међутим треба се сетити једне ствари, на крају прошле сезоне смо готово једноглано рекли да хоћемо овакву, здраву рехабилитацију клуба, а не финансијску ињекцију која ће преко ноћи од нас направити одличан тим. Е па, ако смо то рекли, онда треба и да разумемо да ће у овом начину опоравка оваквих пораза бити. Треба се сетити да кад су Џаја и Цвеле стварали Бари, да су морали да истрпе и Милан и Келн и Војводину за шампиона, али нису посустајали него су радили и створили највећи успех који српски фудбал познаје. Мало је фалило да овако прођемо и у Велењу, али смо имали много среће и на крају је резултат био нереално висок у нашу корист. Е па пошто нисмо платили на мосту, данак смо платили на ћуприји. Само уз максималну подршку ће сви мостови бити пређени и сви можемо на крају бити задовољни. Ово је једна сасвим нова екипа и мало људи уопште зна њен домет. Зато немојмо одмах пљувати, већ сачекајмо, па нека време покаже да ли ће од овог пројекта нешто бити. Ако су чекали наши очеви, сачекајмо и ми.

Што се пак Пижона тиче, он је један од ретких преосталих клупских великана који је вољан да ради у клубу и то треба поштовати. Мени је једино криво што га памтим као тренера који је љубитељ офанзивне тактике. Памтим како смо 180 минута као осице нападали тада најскупљи и најбољи тим света, Барселону, а од пролаза даље су нас делиле срамне судијске грешке. И млада репрезентација СЦГ је играла офанзивни фудбал под његовим надзором и дошла до сјајног резултата. Није ми јасно зашто се сада толико зента и прилагођава противницима, уместо да опусти момке и тражи од њих да се боре као што и раде и да играју за гол више.

Видим да се по форумима воде полемике око тога колико ће овај резултат привући људи следећег четвртка на Маракану. Резултат свакако није обећавајући, али ја верујем у Звездашку свест. Морам да кажем да ми је срце пуно кад ме позову другари, Звездаши, који су јако далеко од наше приче и који кажу да мора да се иде на утакмице јер је лоше стање у клубу. А таквих позива сам задњих месеци добијао доста. Буди се Зведашка јавност и зато немојте одустајати него зовите људе да дођу у четвртак, да се помогне Звезди да избаци Динамо.

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Pijanac - 07-31-2009, 05:26 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)