Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
После битке, сви су генерали - каже пословица... И лако је сад пљувати Пижона, играче, а кад смо победили Рудар сви су били у еуфорији... А Пижон је извео исти тим, са исто три дефанзивна средњака... Мени се ни тада није свидела та тактика и свако је могао да види да смо могли и три комада да примимо, али Словенци нису имали среће... Ми смо дали гол, они се отворили и падоше јо 3 комада из полуконтри и контри...

Јучерашњи наступ не би ни коментарисао, ништа није ни могло да се види у нашој игри... Ни добро а ни лоше... Изузев борбености која не недостаје... Некако смо без идеје, без знања да угрозимо противнички гол... Да ли је то само до квалитета играча или и до знања тренера, то је сад већ озбиљно питање, али нека се њиме баве они који су за то плаћени у Звезди... Мене и онако боли глава од њихове игре и резултата у последњих пар година...

Оно што је у овом тренутку наш превасходни задатак је да напунимо Север и стадион Рајко Митић и подршком каква се не памти уздигнемо тим и одведемо их у следеће коло Уефа такмичења... Стога радите на томе јер сваки одзив мањи од оног против Рудара био би велики неуспех...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Red Star Forever - 07-31-2009, 07:35 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)