Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-рудар МОБИЛИЗАЦИЈА!!!
Утакмица је по мени одрађена веома добро... Бројност такође сасвим задовољавајућа по мени.

И Левадија је била прва утамица после дуже паузе, Апоел такође, али мислим да се није могао осетити такав набој на самом почетку као пре неколико вечери. "Добро знај", "Звезда ми је све" - гласно, прилично уједначено и јасно, лепо прихваћено и од стране осталих трибина колико сам могао приметити!
Како је почело тако се и завршило... Играчима се даје до знања да њихова свест и поштовање према грбу који носе на грудима не може проћи незапажено од стране Севера. То је јако битно, често и без обзира на сам резултат! Химна СДЦЗ ("Све што смо желели...") је пун погодак. Верујем да ће се временом ова песма вратити на прави начин међу Делијама и ући у стандардан "репертоар". Некако, просто поседује ту моћ да повеже све Звездаше, од оних најмлађих до најстаријих...
Иначе, неописиво лудило уз ПТЛН после постигнутог гола. Пауза у полувремену и појављивање наших клинаца на ателтској стази испред трибине само је потврдило какве емоције може да пробуди Звезда и шта значи волети и живети за овај клуб!

Пар новина... На огради је поред заставе са Урошевим ликом, била окачена још једна са ликом Драже Михајловића. Такође, у централном делу при дну трибине се све време виорио и мањи четнички барјак ("С вером у Бога, слобода или смрт"), а у близини је била и Грчка застава...
Песма "Све што желим у овом тренутку" је отпевана на нов начин, тј. први део песме је певан без руку (тапшања) и пратио се само ритам бубњева. Показало се, баш као и у случају нове песме "Душмани хоће да нас униште", да даје доста боље "резултате"...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда-рудар МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - by Вечити ДЕЛИЈА - 07-25-2009, 11:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)