Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Ја сам сасвим задовољан пролазом у следеће коло,ипак је ово још јул,ретко када,смо почињали сезону овако рано...тим је функационисао задовољавајуће,иако је кратко време заједно.

Свидело ми се када је Пижон именован за тренера.Мени је ћале причао да је он седео на клупи код Бранка Станковића,иако је био убедљиво најбољи играч.Дисциплина је основ свега,човек има ауторитет...Ја сам размишљао,зашто је кренуо у оба меча,са доста дефанзивним саставом,али некако намеће ми се утисак да је тим па и тренер био под великим притиском,и да нису смели превише да разикују,па је то оставило трага.Све у свему јул је месец,има још 3 недеље до почетка сезоне код нас...нема потребе за неком супер формом,мени је довољно да побеђују и пролазе.Биће дана за мегдана,а такође моје мишљење да је тим добро укомпонован,можда недостаје један централни дефанзивац.У нападу има доста опција.Борбеност на нивоу,и умерене изјаве.Свиђа ми се то што су играчи релани опстимисти,уважавају противника, а такође су свесни величине клуба за који играју...

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Војник_севера - 07-24-2009, 11:31 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)