Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(07-24-2009, 10:04 AM)NightMare link Wrote:Moжда ће неко рећи да смо класична тркачка или не дај Боже сеоска екипа или да нисмо ни близу Галактикоса из Хумске.

А ко ће то рећи? Искомплексирани новинари или чобани преко пута парка?
Сеоска екипа? Па Звезда и њени навијачи су одувек били симбол оног најурбанијег што Београд и Србија имају да понуде.
Галактикоси? Овакву глупост давно нисам чуо.

(07-24-2009, 10:04 AM)NightMare link Wrote:Али мислим да одавно нисмо имали прилику да гледамо борбенију и полетнију Звезду. Чиме сам ја презадовољан. Свиђа ми се и то да, најзад, тренер ужива велики респект и има ауторитет код ових играча. И то је нешто од чега смо се одвикли. Можда му се и може ставити нека замерка на формацију или селекцију али Пижон је са својим избором успео да са убедљивих 5:0 прође прво коло и да наговести наду за следеће мечеве.

Рецепт је ту врло прост а гласи ”Звезда Звездашима” и ту се прича завршава. Пижон као Звездина Звезда може да греши, може можда лоше неке ствари да процени али ће сваки играч код њега у екипи да изгине за црвено-беле боје где ће дисциплина бити изнад свега, а у таквим условима тим изгледа као организована војска. У таквим су се условима Пижон, Дуле Савић и остали развијали под палицом чувеног Бранка Станковића. Е тако ће и сада бити..... Из тог разлога нема места за играче попут Бурзановића са паланачким менталитетом и умишљеним звездицама који су плаћени по пар милиона јевреја.

После текме ми је синуло да играчи нису још свесни колико и шта могу. На почетку другог дела текме, почело је пешачење и одуговлачење уместо да су навалили и згазили их до краја што се на крају и испоставило као прави рецепт. Самопоуздање и вера се стичу играма као јуче у континуитету. До тада, нека играчи и тренер раде свој посао јер са оваквим приступом игри пред нама ће бити једна прилично успешна сезона.

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by CEBEP - 07-24-2009, 04:23 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)