Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-рудар МОБИЛИЗАЦИЈА!!!
Ја рачунао - ако се за дерби капије отварају 3 сата пре утакмице, тако ће бити и за европску утакмицу... и зајебем се, па дођем у пола 6 Smile. Али добро, могло се видети доста занимљивих ствари, нпр. лик који пролази поред керова и на сав глас пева "оообија трафике, ооообија трафике, министар полиције..." ;D. Недуго затим пролази други уз "Урош Мишић један је од нас" и "не, нема тог закона".
Ово ми је прва европска утакмица на Северу и приметио сам оно што на претходним евро-утакмкицама нисам примећивао са других трибина (иако сам био близу Севера), а то је прилично добра атмосфера и добро певање чак и пре изласка играча на терен.
Да не разглабам о навијању, многи су то писали пре мене. Могу само да демантујем оне који причају о "бледом и лошем" навијању. Схватам да су то углавном мишљења људи који су били до запада или до истока, али сами су криви. Оно што ме је мало изнервирало се десило док сам пре уласка на стадион стајао у хладу код благајни. Долази човек и тражи, цитирам: "две карте за Север, ал' дајте ми места близу запада". Тад ми беше жао што нисам имао код себе јебених хиљаду динара, да му платим 2 карте за Запад. И како онда да очекујемо да ће на секторима до истока и запада да буде добро навијање?
Оно што ме је одушевило је максимална дисциплина и поштовање педерских правила из УЕФА, ниједна бакља, петарда, удар, дим... ништа! Неко рече да је дошло до туче пред крај утакмице, али нисам приметио где се то десило. Једино се плашим евентуалних срања због паљења хрватске заставе и "скандирања која подстрекују мржњу на националној основи" (или како се већ то каже), ал' ко их јебе!
Све похвале за људе са шипке на средини трибине, који су на моменте успели да засене оног са микрофоном.
А кад је већ неко покренуо причу о озвучењу, ја не могу да верујем да глодарска говна имају дуж трибине 3 - 4 звучника од по 500 W. Па, изнајмљивање таквог озвучења не може да кошта више од 2000 динара дневно. Ај нека буде 2800 дин, због лакшег рачунања. Једна утакмица у 2 недеље (14 дана) на Маракани, па прерачунајте. За то би требало издвојити 200 дин. дневно. Па сад то поделите на 10000 људи на Северу. Нека прођу момци са кесама и нека свако у просеку убаци по 10 динара, обезбедили бисмо озвучење за све утакмице у сезони, а било би и кусура за батерије за микрофон.
А сад да се наштелује грло за 6. август, па да буде бар за 50% више људи и бар 50% боље навијање (јер увек може боље). Видимо се на Северу!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда-рудар МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - by vtomic85 - 07-24-2009, 02:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)