Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Чудна је ова звездина екипа. чудна је тактика, а она ноћ је баш била за незаборав....онакав пљусак пред почетак, па био сам мокар до голе коже...али вредело је...
Свидела ми се игра, искрено, не памтим кад је звезда неком у јевропи дала 5 комада...по боковима (десном) смо деловали као елементарна непогода, сваки продор спољних играча је била опасност за гол...на левом боку је фалио Игњатијевић, али ајде сад.... ваљда ће Лукић нешто пазарити до почетка првенства. или ће гурнути неког од клинаца из звездине школе...а ни ови грујици нису наивни уопште. ...не би их сад требало подцењивати јер има ту сасвим солидних играча, рецимо она њихова 7-ца (бем ли га како се зове), па онај црнац што је искључен, онда онај што нам је дао 2. гол....у првој утакмици онај Мебашвили (или тако нешто)...и као екипа су деловали прилично уиграно...
За Павела Нинкова се слажем, трчао је као бесан, фала Богу да су Перовића послали на допинг контролу а не њега  Smile ...
Ђорђевић и син Вујадин врло добри....чули сте да је спикер на стадиону објавио да је Вујадин дао аутогол, на срећу погрешио је јер би то било лоше за тако младог играча...одиграо је сасвим коректно, али се види неискуство, нарочито код 2.гола који смо примили...имао је још пар несигурности (лопта га прескаче), али утисак је ипак врло повољан...е још да ми неко каже зашто је Ђорђевић попасао црвени после оног старта...? Није приговарао, није се расправљао и шта се десило са мозгом оног судије муџахедина ето то ми никад неће бити јасно?!
Пре почетка утакмице испадох смешан јер кажем људима да је добро што игра Цветковић, да би након 5 минута морао да трпим најстрашније псовке јерБо је исти био, па ајде да кажем збуњен...и даље тврдим да је он добар играч, али против Динама је играо левог бека (принудно), а његова позиција је десни бек или десни (задњи) везни....није се баш снашао, нарочито у нападу, али обзиром да је његова проба у Црвеној звезди ушла у Гинисову књигу рекорда као најдужа провера у историји фудбала, мислим да и Пижон мисли исто што и ја...ипак је Цветковић ту да мења Нинкова, а не Игњатијевића...
Савио, Исах, Лазетић (Богдановић, Каду, Николић), Перовић, Лекић...Речи би све поквариле!!!....Свака част момци!!!

Е да....да не заборавим...Пижон, хвала ти што си Тутору оставио на клупи....али ипак си морао да ме нервираш са Блажићем....опраштам ти!

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by buteo serbiano - 08-08-2009, 10:39 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)