07-23-2009, 10:25 PM
Ја ћу бити мало опширнији од Ђомле...
Север скоро пун(можда око 1000 празних места),остале 2 трибине добро попуњене.
Трибину су красила неколико великих барјака који су били скроз доле.
Пред сам почетак,осећа се велика енергија међу људима. И за почетак креће дозивање са истоком и западом,цео стадио на ногама и креће да грми "добро знај да увек ту сам ја...".
После је исто тако певана добро "звезда ми је све...".
Певале су се песме.."ти играш на облацима славе...","душмани хоће да нас униште...",смењивале су се и брже песме..."још једна победа...","але але алеооо хајде звездо сад на гол...". Отпевана је песма за Космет,и једна за подршку Урошу.
Тежак и спаран дан,пробали су момци из језгра да олакшају,тако што су прскали и гађали људе кесама пуним воде ;D
На крају цео стадион пева "Све што смо желели,све што смо хтели..."
Све у свему,лепо вече данас у Београду,феноменално навијање,лудница тотална.
Да,заборавих да напоменем,на истоку су биле окачене заставе "звезда те зове..." и "звездаши-мобилизација"...они који нису били данас на стадиону добили су поруку шта им је чинити наредних утакмица!
Мобилизација се наставља!
Север скоро пун(можда око 1000 празних места),остале 2 трибине добро попуњене.
Трибину су красила неколико великих барјака који су били скроз доле.
Пред сам почетак,осећа се велика енергија међу људима. И за почетак креће дозивање са истоком и западом,цео стадио на ногама и креће да грми "добро знај да увек ту сам ја...".
После је исто тако певана добро "звезда ми је све...".
Певале су се песме.."ти играш на облацима славе...","душмани хоће да нас униште...",смењивале су се и брже песме..."још једна победа...","але але алеооо хајде звездо сад на гол...". Отпевана је песма за Космет,и једна за подршку Урошу.
Тежак и спаран дан,пробали су момци из језгра да олакшају,тако што су прскали и гађали људе кесама пуним воде ;D
На крају цео стадион пева "Све што смо желели,све што смо хтели..."
Све у свему,лепо вече данас у Београду,феноменално навијање,лудница тотална.
Да,заборавих да напоменем,на истоку су биле окачене заставе "звезда те зове..." и "звездаши-мобилизација"...они који нису били данас на стадиону добили су поруку шта им је чинити наредних утакмица!
Мобилизација се наставља!
![[Image: nemapredajeforum.jpg]](http://img704.imageshack.us/img704/2336/nemapredajeforum.jpg)