Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Држи се Децембарски.....

Quote:Извор: Б-92
Просинечки: „Тешко ми је“

Бивши фудбалер Црвене звезде, а сада члан стручног штаба хрватске репрезентације, Роберт Просинечки проживљава тешке тренутке, пише „Вечерњи лист“.

Некадашњи репрезентативац Југославије се у последњих месец дана није осећао добро и био је на разним испитивањима, али је одговор на питање шта није у реду добио тек пре неколико дана. „Пронашли су ми бактерију која омета центар за равнотежу. Налази су били добри, али се мени стално вртело, а осећао сам и мучнине последњих дана“, рекао је Просинечки.
„Сада сам део дана боље, део дана слабијем, када осећам исцрплејност и слабост“, додао је Просинечки, који је био члан екипе црвено-белих која се 1991. године у Барију попела на кров Европе.

Просинечки је пет дана провео у специјалној кардиоваскуларној установи у Крапинским топлицама и прегледи срца нису показали никакве неправилности, али му је препоручена дијета и наложено да остави пушење, а рекао је да је те дане провео воема забринут.

„Био сам јако забринут јер ми није било добро, а налази су говорили другачије. Тих дана човек уопштено размишља о сврси живота, и некако се више окреће породици“, изјавио је Просинечки.

Због болести Просинечки неће бити у стручном штабу хрватске репрезентације на пријатељској утакмици са Белорусијом, у Минску, али верује да ће тим моћи без њега.

„Нажалост, даље ће репрезентација морати без мене. Наравно да сам ту, да ћемо се чути, саветовати, али у Минск нећу ићи. Осим ако се у те три недеље нешто драматично не промени, али данас се не осећам добро, док се ово потпуно не излечи бићу само са својом породицом. Тешко ми је, али је Билић велики тренер, помоћници све знају, могу без мене“, истакао је Просинечки.
Reply

Messages In This Thread
Jel ide zigic? - by D_ZA_90 - 07-18-2006, 10:38 AM
lalaa - by D_ZA_90 - 07-30-2006, 03:14 PM
Судбине Звездиних екс-играча? - by Paya Pikey - 01-09-2008, 07:24 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by CEBEP - 07-18-2009, 10:18 PM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-28-2010, 10:00 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-31-2010, 08:29 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)