07-11-2009, 01:03 PM
Читајући втомица85 запитао сам се да ли постоји негде тамо исти ја ( или сам ја подвојена личност
), зато што нам се приче готово па подударају. Наиме ја сам био клинац од 3 година када је Звезда покорила Европу и свет и нисам био још свестан себе. И мени мајка навија за Партизан, ћале за Звезду, један деда за партизан други за Звезду потпуно невероватно али истинито. Мене је наиме један деда врбовао цело детињство да навијам за гробље али срећом мој ћале је био једноставно залуђен Звездом, учио ме је од малена песмама са Звездиног Севера( а највише је инсистирао да као клинац научим све анти гробарске песме типа - киша пада ја се клизам или дошао је и тај дан... ха ха ха који цар ;D). И мени је као и Втомицу85 прва текма на Маракани била 100-ти дерби где сам као мали клинац отишао са ћалетом и неким његовим ортацима на запад. Беше то симболично 6 мај чини ми се 1995 године на ђурђевдан. Победа Звезде од 2-1 после вођства гробља од 1-0, и то 2 гол смо постигли пред сам крај меча и стварно је цео запад полудео када смо дали 2 гол. После сам ишао на неке велике текме исто са ћалетом да не смарам сада а прва текма на коју сам отишао сам са друштвом на Север беше против интера из запрешића када смо декласирали усташе са 4-0. Од тада до данас сам мање више редован на Маракани (наравно у складу са финансијским могућностима пошто сам из унутрашњости).
Мене је иначе ћале (који се такође разочарао у ово што је Звезда сада) одушевио када је после дуго година опет био на Маракани против Бајерна из Минхена и после тога ми је дословце рекао –„ Звезда сине јесте сада пала на ниске гране због лопова и душмана, али Звездин Север је и даље нешто посебно“.
И што се мене тиче- Црвено бели ми смо са вама и кад је радост и када је бол, сва срца наша су увек уз вас, НЕМОЈТЕ НИКАД ИЗДАТИ НАС !!!!!!!!!!!!!!!

Мене је иначе ћале (који се такође разочарао у ово што је Звезда сада) одушевио када је после дуго година опет био на Маракани против Бајерна из Минхена и после тога ми је дословце рекао –„ Звезда сине јесте сада пала на ниске гране због лопова и душмана, али Звездин Север је и даље нешто посебно“.
И што се мене тиче- Црвено бели ми смо са вама и кад је радост и када је бол, сва срца наша су увек уз вас, НЕМОЈТЕ НИКАД ИЗДАТИ НАС !!!!!!!!!!!!!!!