Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 2009/2010
(06-24-2009, 08:17 AM)buteo serbiano link Wrote: Па да је висина мерило ко може да дође у звезду Пикси никад не би играо за нас...Јел се сећате чувене изјаве "Да видиш сестро колики сам кад станем на новчаник" Smile

Е сад ни Пикси се није наиграо у великим европским клубовима, једно и по полувреме у Олимпику, црвени картон у Верони и забрана играња на 6 утакмица чини ми се због пљувања судије...највећи европски клуб у коме је играо била је Црвена звезда...Не спорим да је био играчина и да сам га обожавао као играча, али патуљци су за Тошића узели лепе паре.

Оде наша полемика у погрешном смеру... Тема је прелазни рок 2009/2010... Још само један коментар на ову тему и престајем, идемо даље... Битнији су нам тренутно Адамовић и Вилотић него Пикси и Тошић... Од прошлости се не живи већ од садашњости и добро планиране будућности...

Пикси је виши од Тошића бар 10цм, али небитно... Пикси је играо  у највећем европском клубу у то време а тај клуб се звао Црвена Звезда... Па је због новца а не због напредовања у каријери прешао у Олимпик, други највећи евро клуб у то време и није баш одиграо само полувреме и по... У Јапану је затим постАо најбољи играч свих времена, тренирао га је Арсен ВеНгер и молио да пође са њим у Арсенал... Нек Тошића задеси само део онога што је урадио и доживео Пикси, па можемо да причамо о том играчу... Овако, они који познају фудфбал, знају да висина није проблем ако си фудбалски образован, ако си јак у дуелу, имаш технику и сл.  Тошићево знање је јако сиромашно... И то да је Пикси баш тако рекао да је овај низак и да је то разлог недовођења у Звезду, то је опет непроверена прича, ја сам само потврдио да је био у праву, који год да је био разлог... ТАЧКА!!!

Идемо даље, надамо се појачањима која ће донети бољитак Звезди, надамо се успешним припремама, успешном уигравању свих линија тима... Чека нас тешка и неизвесна будућност, окренимо јој се, све што је прошло не можемо да вратимо...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Прелазни рок 2009/2010 - by OrtoDelija - 06-02-2009, 04:12 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by ЈеленаРС - 06-14-2009, 01:44 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by ЈеленаРС - 06-18-2009, 02:53 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by Red Star Forever - 06-24-2009, 10:32 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)