06-24-2009, 08:17 AM
(06-23-2009, 09:37 PM)Red Star Forever link Wrote: [quote author=buteo serbiano link=topic=3611.msg68657#msg68657 date=1245761247]Пикси је можда био у праву за Мариа, али рецимо за Тошића није био у праву (када су га менаџери нудили рекао му да је низак за звезду !?) па је исти отишао у фк патуљак и даље у Манчестер
И... Јел није низак? Јел није смешан у дуелу? Јел може неког да претрчи? Јел игра у Манчестеру? Можда ће играти за десет година или можда никад... Вероватно ће у једном моменту скапирати да су се зајебали и продати га...
И даље ћу наставити да смарам са једним играчем за кога тврдим да би био најбоље појачање у последњих десет година и који би реално за разлику од Тошића једног дана заиграо у МУ уместо Видића... Наравно, причам о Горану Адамовићу!!! Ем користан за тим, ем када се буде продавао моћи ће клуб да заради... Уосталом, када је довођен из Борче пре 3-4 сезоне, многи стручњаци су га и најављивали као новог Видића...
[/quote]
Па да је висина мерило ко може да дође у звезду Пикси никад не би играо за нас...Јел се сећате чувене изјаве "Да видиш сестро колики сам кад станем на новчаник"

Е сад ни Пикси се није наиграо у великим европским клубовима, једно и по полувреме у Олимпику, црвени картон у Верони и забрана играња на 6 утакмица чини ми се због пљувања судије...највећи европски клуб у коме је играо била је Црвена звезда...Не спорим да је био играчина и да сам га обожавао као играча, али патуљци су за Тошића узели лепе паре.
За Горана Адамовића се слажем са тобом, добар је то играч и гледао сам га још док је играо у Борчи
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,