06-23-2009, 12:41 AM
Брате ти ко да си члан комбат 88 ;D ;D ;D. Шалим се наравно.Што се тиче ових енглеза што си поменуо било црних или белих и њихове монархије веруј ми а знаш и сам да је то све иста багра настрана.Сигуран сам да чистих намера у помоћ Србима никад нису пришли ни у једном рату. Англиканска црква је то ... можда чак гора, опаснија, болеснија и настранија од ове ватиканско-католичке секте.Све су то игре испод жита са српским народом биле, само њиховог интереса ради, па све увек као и обично преко српске грбаче нажалост.Брига је њих било за српског сељака борца ратника са Равне Горе, Романије,Динаре или Мањаче.Само су хтели своје бандитске замисли да спроведу у дело.А српски народ колико храбар и поносан, толико и луд и наиван па веровао, веровао и веровао ... па чак и дан данас још увек један нажалост велики део им верује после свега што су нам урадили.Иако код тих енглеза монархија и дан данас живи ... драже су ми историјске приче и митови о нашој српској монархији, Краљу Петру Првом, Чичи и његовим ратним саборцима, него њихове три монархије.Јер наша монархија је јединствена.Наша историја је јединствена. Ми имамо историју ... они је немају ... То што они имају није историја. Нису нам ни до колена, зато нас и мрзе. Већи смо народ од њих увек били и бићемо и убудуће. Још три човечанства да живе неће имати монархију као ми што смо је имали.Сад сам већ и отишао мимо теме, ал' понеше ме ове луде српске емоције као и увек ;D
Као клинци нисмо јели чоколаду зато што су наши сви носили браду ;D!!! Живела Краљевина Србија!!!
Као клинци нисмо јели чоколаду зато што су наши сви носили браду ;D!!! Живела Краљевина Србија!!!
Кокеза лопове !!!