06-21-2009, 04:40 PM
[flash=200,200][/flash]Брате,не да ћемо да чекамо неколико десетина година, него како ствари стоје нећемо ни дочекати уопште. А разлог је више него очигледан. Државу нам данас воде Титови и Крцунови следбеници, нови џелати сопственог народа,сви окупљени под једану политичку заставу,потпомогнути Ватиканом,плаћени, јачи и организованији више него икад(мада ја ипак мислим да је то само маска и да нису толико финансијски јаки и организовани као што народ мисли) .Са једним заједничким циљем да униште и пониже и Србију и Србе као народ. Најновији комунисти којима су од Србије и српског народа важније и визе и педери и педофилија и тамо нека европска назови толеранција и неко ново братство и јединство и ко зна шта још.Они који су добили налог од ''некога'' да униште све што је српско.Којима на памет не пада ни понос сопственог народа а не монархија.Е међу свима њима се налази и тај који се највише буса у прса да је монархиста и који се као залаже за монархистичко уређење Србије. И још сада када се коначно обистинило и изашло на видело, да су тај лидер и његова политичка странка са почетка деведесетих година прошлога века била продужена рука Бранимира Главаша и по злу надалеко познатих љубушких и осталих западнохерцеговачких усташа, онда ми је и драго што им не полази за руком стварање СРПСКЕ монархије. Срамота је да један такав назови човек и његови данашњи компањони коалициони, блате и каљају Чичино, и име Краља Петра Првог Ослободиоца, а са њима и целу монархију.За монархију се залаже онај исти који ''забрањује'' долазак на место Трећег Српског Устанка тј. на Равну Гору зарад тамо неких проевропских поена, оним људима који поштују и цене лик Радована Караџића, Ратка Младића и осталих заточеника ватиканског пројекта - хашког трибунала.Онај који велича дело и помаже рад данашњих,неких нових Сила осовине,који су по ко зна који пут покушали и које и дан данас још увек покушавају да системстски униште српску нацију.И тај исти ''српски монархиста'' велича рад и дело и седи под сукњицом оних који су уништили Републику Српску Крајину,који су посрамили Српску Спарту-Црну Гору, који покушавају да отму или поделе Космет и Војводину,који покушавају да угасе Републику Српску,који покушавају да још више посраме српски народ и коначно једном за сва времена униште нашу једину земљу коју имамо ... СРБИЈУ!!! Е због таквог једног ''човека'' и његових сабораца, ма колико сулудо и глупо звучало, драго ми је што Србија у догледно време неће постати монархија, и што ''тај'' неће стићи и неће успети да укаља име правих монархиста који су некада не тако давно животе своје положили на браник отаџбине гинући за српске идеале и монархију.Такви неће обнављати српску монархију. Неће дозволити српски народ да тамо неки накарадници и полтрони обнављају најлепше и најпоносније државно уређење које је Србија икада имала.Нису достојни да му имена буду уписана у српску историју као имена бораца за обнову монархије.Нити су икада могли, нити ће икада успети да га упишу!!!
Кокеза лопове !!!