06-19-2009, 05:25 PM
(This post was last modified: 06-19-2009, 05:29 PM by Храбро срце.)
(06-19-2009, 04:22 PM)CEBEP link Wrote: Спонзора још нема колико је потребно високобуџетном клубу.
- Имамо тројицу чланова Управног одбора из сфере бизниса, очекујемо их још седам-осам. С њима ће стићи и паре, мада оне не значе ништа без резултата.
Не треба тражити алиби, „делије“ неће да чекају, а чини ми се да је Звезда слабија него прошле године кад је играла катастрофално.
Р
Шта бре!?!??!?! ??? ??? :o У управни одбор ће да седне 7,8 бизнисмена >

А што се тиче овог другог дела,ко то каже да Делије немају стрпљења,да нећемо да чекамо?Кажу и да им се чини да је Звезда слабија од прошле године?Е па то је немогуће!Од онакве екипе и игре,не може горе!!!Од њих се не очекују трофеји(иако се потајно надамо),само да се боре и да играју срцем!!!А пошто ће тим ове године сачињавати домаћи играчи,играчи који су годинама били у Звезди,сви они знају величину Црвене Звезде,знају ко су Звездини навијачи и верујем да ће да се боре и да играју срцем на свакој утакмици !!!
Моје мишљење као навијача Црвене Звезде,као Делије који живи за Звезду свих 365 дана у години и који све што се у Звезди дешава доживљава као своје личне успехе и неупсехе,је да би представници навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР,требали да поразговарају са Лукићем,иако смо 100 пута рекли да ми не желимо да водимо клуб,али требало би да се скрене пажња да ми више не желимо финансијере,него спонзоре!То смо рекли и на скупштини на избору Лукића и на Сабору,али изгледа не вреди!!!Треба рећи да смо ми отерали бившу управу баш због тога што нисмо желели више да гледамо како финансијери уништавају клуб!!!ХОЋЕМО СПОНЗОРЕ!!!Они су решење за излаз из кризе,они су обећање председника Лукића!!!!Такође много ми смете што се свагодневно појављују натписи у новинама који директно или индиректно нападају не само навијачку групу ДЕЛИЈЕ СЕВЕР,већ све навијаче Црвене Звезде!!!Те како смо напали Илића,те како хоћемо да извршимо атентат на Клеа,.....,како ће морати да га чува обезбеђење нон стоп од хулигана Црвене Звезде....!!!!Све су то удари не само на групу,већ и на клуб и све његове навијаче и због тога би требало изаћи у јавност и заштити се од таквих одвартних пљувања!!!!Јер новинари чим их неко прозове,нападне,......,одма кукају и плачу,представљају се као угрожена врста,као бели медведи!!!!Ја не кажем да ми треба да кукамо и плачемо,то никад нисмо радили и то није наш ниво,али требамо да станемо у одбарну пре свега клуба и свих њених навијача!!!!