Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 2009/2010
(06-16-2009, 07:36 PM)Храбро срце link Wrote: Што се тиче омладинаца и кадета,по мени најбољи потез ове управе до сад!!!Годинама занемарена,случајно или намерно заборављана и напуштена  Звездина омладинска школа,полако се враћа у живот!До сад су многи млади играчи одлазили управо јер нису били материјално обезбеђени(без уговора и без основних услова за рад) и чим би им се пружила прилика одлазили су за сићу!Међутим став управе и ДЕЛИЈА је једноставан:Без омладинаца и младих играча нема ни светле будућности Звезде!Ово је био очекиван корак и веома ми је драго да је за тако кратко време направљен!Ипак потребно је време,да ти играчи стасају и да пређу у први тим !Ако ове године уђе барем један од ових клинаца у први тим то ће бити велики успех!А наредних година по 3,4 е то ће онда бити посао!!!Јер људи немамо ми новца као велике екипе па да доводимо странце!У реду имати једног,двоицу,али не више!!!Сећам се пароле НАШЕ ВРЕМЕ ТЕК ДОЛАЗИ када су тек почињали Видић,Ковачевић,Дудић,Јанковић,Баста,.... и када смо били 18 бодова иза гробља и стварно наше време је дошло,али нажалост због многих лопова је и прошло!Ипак ја се надам да ће уз ове клинце НАШЕ ВРЕМЕ ОПЕТ ДОЋИ  и да ће дуго трајати!!!Што се тиче Милијаша само једно велико ХВАЛА за све што је дао Црвеној Звезди и односа који је имао према нама!!!ХВАЛА и СРЕЋНО !

Капитен омладинаца Ђурић разочаран

Капитен Звездиних омладинаца, талентовани штопер Ђорђе Ђурић, који је ове сезоне постигао осам голова, није потписао професионални уговор са Црвеном звездом, иако му је то обећао директор Омладинске школе Златко Крмпотић. Ђурић је услед неочекиваног епилога био веома незадовољан, напустио је тренинг и најавио да више неће играти за Звезду.

:-\ :-\

img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]

Messages In This Thread
Прелазни рок 2009/2010 - by OrtoDelija - 06-02-2009, 04:12 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by ЈеленаРС - 06-14-2009, 01:44 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by cazzo_FCRS_forever - 06-16-2009, 08:12 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by ЈеленаРС - 06-18-2009, 02:53 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)