Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 2009/2010
Што се тиче омладинаца и кадета,по мени најбољи потез ове управе до сад!!!Годинама занемарена,случајно или намерно заборављана и напуштена  Звездина омладинска школа,полако се враћа у живот!До сад су многи млади играчи одлазили управо јер нису били материјално обезбеђени(без уговора и без основних услова за рад) и чим би им се пружила прилика одлазили су за сићу!Међутим став управе и ДЕЛИЈА је једноставан:Без омладинаца и младих играча нема ни светле будућности Звезде!Ово је био очекиван корак и веома ми је драго да је за тако кратко време направљен!Ипак потребно је време,да ти играчи стасају и да пређу у први тим !Ако ове године уђе барем један од ових клинаца у први тим то ће бити велики успех!А наредних година по 3,4 е то ће онда бити посао!!!Јер људи немамо ми новца као велике екипе па да доводимо странце!У реду имати једног,двоицу,али не више!!!Сећам се пароле НАШЕ ВРЕМЕ ТЕК ДОЛАЗИ када су тек почињали Видић,Ковачевић,Дудић,Јанковић,Баста,.... и када смо били 18 бодова иза гробља и стварно наше време је дошло,али нажалост због многих лопова је и прошло!Ипак ја се надам да ће уз ове клинце НАШЕ ВРЕМЕ ОПЕТ ДОЋИ  и да ће дуго трајати!!!Што се тиче Милијаша само једно велико ХВАЛА за све што је дао Црвеној Звезди и односа који је имао према нама!!!ХВАЛА и СРЕЋНО !

Messages In This Thread
Прелазни рок 2009/2010 - by OrtoDelija - 06-02-2009, 04:12 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by ЈеленаРС - 06-14-2009, 01:44 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by Храбро срце - 06-16-2009, 07:36 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by ЈеленаРС - 06-18-2009, 02:53 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)