(06-11-2009, 09:58 AM)Nesho link Wrote: Морамо се отарасити што прије играча типа Туторић, Богдановић, Блажић и осталих од којих немамо никакву корист сем што су на платни списак. Од повратка Пуровића нема ништа он захтијева превелику плату коју ми не можемо да испунимо, недавно је изјавио. Хтио бих само да кажем још нешто, мислим да је много лоше одрађен трансфер са Милијашем. Најбољи стријелац и капитен Звезде који стандардно игра за репрезентацију, која је најјача задњих 10-так година, да вриједи само 3 милиона још продат у Премијер лигу. То ми не иде у главу, Ненаду сваку срећом желим у даљој каријери био је јако коректан према Звезди кад је продужио уговор да не би ишао као слободан него да би Звезда зарадила на њему то је за свако поштовање, али ако он не вриједи бар 5 милиона још у премијер лиги онда не знам стварно колико можемо да продамо остале играче...
Све си у праву, осим ѕа Милијаша. Када је продужавао уговор договор је био да га пустимо на крају сезоне. Значи, морао је да оде у сада, а у овом тренутку су ѕа њега нудили кеш Вулверхемптон, Менхенгладбах, Дортмунд, они Арапи и евентуално Мајорка. Сви су нудили од 25 до 3 милиона (осим лудих Арапа), тако да ми нисмо могли да захтевамо 5 милиона. 3 милиона је највише што смо могли да извучемо, Милијаш задовољан, Стив Брус најзадовољнији