Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 2009/2010
(06-11-2009, 12:06 AM)Храбро срце link Wrote: Траже да се већ сад одрекнемо трофеја за идућу годину јер праве тим за ону тамо годину!!!!А од кога то правите???

1) За коју годину они праве тим је у овом тренутку не битно. Заборави на тим и трофеје. Без пара нема ни музике а богами ни фудбала. То је наша сурова реалност и што је пре прихватиш биће ти лакше. Ако буду нешто освојили то ће наравно бити феноменално међутим трофеји у овом моменту, на жалост, нису примарна ствар.

(06-11-2009, 12:06 AM)Храбро срце link Wrote: Ја не видим да се улажу паре у тим!Не видим да се доводе спонзори који ће да директно дају паре за довођење или останак неког играча!НЕ!!!Изгледа да све паре које стигну(од продаје играча,од спонзора),све ће то да оде на смањиваље 30 милионског дуга!!!!Е то је проблем!!!Велики!!!Лукић је обећао спонзоре чим постане председник!

2) Паре се не улажу у тим из простог разлога јер пара нема. На довођењу спонзора се ради чак је и Аџић у кратком интервјуу потврдио са ким су склопили уговоре. Паре само што су легле од Жигићевог трансфера тек пре пар дана а са потписом Милијаша за Вулвсе Звезда добија 3 милиона евра.
http://www.blic.rs/sport.php?id=96716

(06-11-2009, 12:06 AM)Храбро срце link Wrote: Нереално је поредити,али један Ф.Перез је дошао у Реал,ставио депозит од 55 милиона евра и ушао у клуб!!!Иза њега стоје велике и најмоћније фирме не само Шпаније већ Европе и света!!!Па није он дао паре за Каку,него спонзори!

3) Као што си сам запазио ово написано је тотално не реално... нити је Лукић - Ф. Перез нити је Србија - Шпанија. О каквим великим компанијама причаш? О мафијашкој компанији звана Делта или о некој страној компанији која треба да уђе у Србију, искешира једно 100 милиона евра, спонзорише Звезду на ”лепе очи” или на ”мајке ми” варијанту. И наравно, то све у чудесној земљи Србији у којој се не зна чији су клубови а закон о спорту се није ни изгласао.

(06-11-2009, 12:06 AM)Храбро срце link Wrote: Али ајде да кажем да ми је јако жао што нисмо задржали Клеа(а то је кривица МИшковића и Дан тане,који за 8 месеци нису могли да скупе 800000 евра за откуп)!Ако би прешао у партизан,то би му сигурно био не један већ три корака назад у каријери,али што је још горе за нас,јасно би се видело колико су у овом тренутку финансијски моћнији и способнији!!

4) Стварно ти жао? Ма свака част управи на том потезу. Ја ћу срећнији да будем да ова управа уложи тих фамозних 800000 евра у нашу омладинску школу...

Још једна ствар.... Идеја ове управе постаје јасна. Млади играчи морају да стасају уз некога старијег и искуснијег па макар ти старији и искуснији дошли на позајмицу. Не можемо да убацимо 11 клинаца у ватру и за који месец им рећи да сада они морају да се пласирају у Лигу Европе. То тако не иде нити ће ићи....

Места нервирању у овом моменту нема. Најгоре што можемо да урадимо је да направимо страховити притисак управи, нарочито Лукићу и Пижону. Треба их пустити да раде најбоље што могу а они ће наравно одговарати за њихове грехове који ће, надам се, бити сведени на минимум. Зато здрави и хладни у глави у овим моментима је једна од најбитнијих ствари.

Messages In This Thread
Прелазни рок 2009/2010 - by OrtoDelija - 06-02-2009, 04:12 PM
Одг: Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by CEBEP - 06-11-2009, 04:15 AM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by ЈеленаРС - 06-14-2009, 01:44 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by ЈеленаРС - 06-18-2009, 02:53 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)