06-07-2009, 11:14 AM
Све у свему није било лоше. Прво полувреме на махове добро,уствари добро је било кад су се доктори за навијање попели на шипку и узели ствар у своје руке, а друго полувреме још боље... одлично.Поготово око шипке.Уствари само око шипке.Ово остало са стране да Бог мили сачува.Стекао сам утисак да људи који су стајали са страна(и то добар део страна) северне трибине, да су први пут у животу дошли на утакмицу.Везе с везом није било а не навијање.Бојим се да ће наши људи ако у будућности буду покушали да направе оно право организовано навијање здравље да оставе на трибини док се не успеју да остваре оно навијање што сви желимо . Биће то крвав посао ;D.Остали сегменти навијања,пиротехника,пароле, све супер,плус присуство и подршка осталих навијачких иностраних група са турнира који се играо у Грачаници.Одлично!!!Једино што ми се није свидело то су она срања на дување која су преплавила целу трибину и са којима се само контраефекат свега правио.А народ млати ли млати са тим.Невероватна глупост!!! Нисмо ми БРЕ холандске бабе навијачице,није ово позориште,није ово циркус,ово је Звездин Север ово је Балкан ово је Србија ;D.Да ... морам и да напоменем сцену,боље рећи ...комедију када две рибе вероватно, предпостављам неке гастерке силазе низ трибину све онако намонтиране, нафракане, у фул издању а трибина зева у њих пени,балави и фууууче за њима..... Све у свему,српски национализам и српске емоције против аустро-угара на нивоу ... баш онако како треба.Још једном су на нама поломили зубе, још једном су аустро-угари имали прилику да виде ко су Срби ;D.Сви Срби на једном месту ... Република Српска, Република Српска Крајина, Српска Црна Гора ... све све све ... десетка.... Пуно ми је било срце!!!СРПСКЕ ЕМОЦИЈЕ!!!
Да ли ће се негде поставити слике са турнира на Космету?
Да ли ће се негде поставити слике са турнира на Космету?
Кокеза лопове !!!