Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 2009/2010
Људи... Фудбалери више нису људи, постали су машине, немају осећања, не играју фудбал зато што га воле, част појединцима... У првом моменнту сам био спреман да испљујем његовог менаџера због тога што му није пренео да је ово лош потез, али зар није одиграо пар дербија и видео какав је однос између ова два клуба и њихових навијача...

Уосталом, крш му је тај менаџер који га из славног европског клуба води у лошији од претходног, а искрено квалитет који поседује је правазишао ове просторе, тако да има лоше саветнике (читај опет менаџере)...

И на крају, ово све није потврђено, па кад се потврди можемо да га пљујемо или не... До тада стрпљење, молим....

И за све евентуалне одласке и доласке ваљало би да имамо званичну потврду... Данас су се већ појавила нагађања, тј.наводне жеље клуба а и лично сам синоћ гледао Лукићев интервју на Кошави где се изјаснио  по питању неких жеља...

Спекулише се доста, а Лукић рече да би волео Бурзановића поново у Звезди јер мисли да је остао недоречен и да може још много тога да пружи... Спомиње и одличне партије у Будућности... Е па председниче, да Ти кажем... Имао сам прилику да га гледам на тв-у, а и уживо на стадиону под Горицом у дуелу са Рударом из Пљевља, недавно... Човек није за Звезду, изгубљен је у простору... Ако већ хоћеш појачања из Подгорице, доведи нам Адамовића - игра врхунски, доведи нам Мисдонгарда - даје голове...

Спомиње се и Пуровић кога би Спортинг могао да позајми на годину дана... Такође се прича о жељи да се задрже Паркер и Исах, а остали странци наводно нису задовољили... С обзиром да се у те остале убраја и Клео, не би ме чудило да из револта оде у партизане... Реално, био је најбољи играч пролећног дела шампионата...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Прелазни рок 2009/2010 - by OrtoDelija - 06-02-2009, 04:12 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by Red Star Forever - 06-02-2009, 06:34 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by ЈеленаРС - 06-14-2009, 01:44 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by ЈеленаРС - 06-18-2009, 02:53 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)