Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomozite eSrbiji!!!!!!!!
Na internetu postoji igra, strategija, u kojoj svaki covek moze da ucestvuje kao gradjanin svoje zemlje.
Igra se zove eRepublik, i eSrbija je trenutno u vrlo losem stanju, mada se oporavak vec naslucuje....
eHrvatska je okupirala vecinu nasig regiona, samo su Sumadija i Juzna Srbija jos pod nasom vlascu....

Pomozite tako sto cete napraviti svoj profil i odvojiti po par minuta dnevno (bukvalno 10min max) da ojacate eSrbiju.
U samoj igrici cete pronaci dosta dobrih uputstava kako da sto bolje igrate, ja cu vam samo reci za pocetak da obavezno birate Srbiju, region Sumadija, kad trazite posao NEMOJTE ici u firme sa ogromnom platom jer je to prevara...ostalo cete vec videti i sami....

Ko zeli da mi pomogne nek mi na PM posalje svoj e-mail da mu pustim link, a ostali mogu lako pronaci i sami sajt sa igricom....

OVO NIJE NIKAKVO NACIONALISTICKO HUSKANJE OVO SE SVE DESAVA U IZMISLJENOM SVETU!!!!!!

Ako ima ljudi koji su iskusniji u ovoj igrici nek napisu ovde neke savete, i ja sam pocetnik. Pozdrav svima!11
kad zapocnete igricu idite na ovu adresu i tu mozete da postavite pitanja u vezi sa bukvalno svim vezanim za igricu i dobicete info.....
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]
Reply

Messages In This Thread
Pomozite eSrbiji!!!!!!!! - by milan90 - 06-01-2009, 06:55 PM
Одг: Pomozite eSrbiji!!!!!!!! - by MACAK - 06-02-2009, 01:43 PM
Одг: Pomozite eSrbiji!!!!!!!! - by boske_pv94 - 06-02-2009, 01:45 PM
Одг: Pomozite eSrbiji!!!!!!!! - by milan90 - 06-03-2009, 01:53 PM
Одг: Pomozite eSrbiji!!!!!!!! - by milan90 - 06-03-2009, 06:49 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: