Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(05-22-2009, 09:15 PM)Red Star Forever link Wrote:Ми ни не треба да се стављамо на неку од страна, нама су битни резултати, којих очигледно нема... А с обзиром да је Лекић представник оне групе људи која нас је довела на дно, јасно је да једну страну тј.њега треба отерати што даље од клуба...

Безобразлук ове гробарске пичкетине козића превазилази сваку меру... Е он још увек има образ да наређује и руководи клубом... Немам више живаца за овакве ствари, па би дефинитивно и о томе требало да изнесемо неки став... Мада је и он прошлост, део управе која је отерана, и као такав нема више шта да тражи у Звезди.. Икада!!!

Кад се подвуче црта, колико год ми не би желели да се ставимо ни на једну страну, мораћемо то да урадимо уколико не желимо Лекића... Али то не значи да Лукић има нашу бланко подршку... Уколико се крене по старом, зна се шта му следује... Ипак мислим да је искрен у својој намери да помогне и да ће успети да окупи око себе праве људи који могу да изнесу све оно што је представио у програму...

Свака част!

Надам се да и остали људи, овде на форуму и на трибини  деле ово мишљење. Ја сам своје мишљење већ изнео у претходним уписима и видим да се у свему слажемо...

Надам се да неће бити нових превара од стране господина пореског полицајца, очигледно постоје неки чланови Скупштине који су на њиховој страни или су можда уцењени (ко ће га знати)...

Браћо, стрпљење је истрпљено, време је потрошено и мислим да је дошао час да нам коначно крене ....

Вођама Делија, ако ово читају (надам се да читају): Будите паметни, од вас све зависи и имајте у виду да сви звездаши гледају у вас. Тражите и немогуће, али све у корист клуба.

Ајде у здравље и уз Божју помоћ па да нам сване 29.мај као и пре 18 година!!!!

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM