Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(05-20-2009, 05:03 PM)rukometas_bg link Wrote:-што се тиче овог полагања депозита лепо то изгледа у теорији, али колика количина новца би то била и ко би осим тајкуна могао да положи? То мени не представља никакву гаранцију, јер они ако положе депозит од рецимо 3 милиона евра ништа их не спречава да украду 10 милиона

У праву си за то да у овој земљи нико поштено не може да заради толике паре, али ко хоће да буде председник звезде мора (!) да обезбеди паре. Како ће их обезбедити то нек сам одлучи....може да стави некакве банкарске гаранције, може да скупи 5 великих спонзора и да са њима закључи вишегодишње уговоре, може и да извади паре из свог џепа ако има, што се мене тиче уопште није битно. Ово се нарочито односи на бивше играче Црвене звезде који су играјући у иностранству сигурно зарадили велике паре, а осим тога ваљда имају и некакво име. У супротном опет долазимо у ситуацију да се људи боре за место председника зарад личног богаћења. Мислим да не можемо дозволити да нам на чело клуба дође неки пролетер који ето има добру вољу и воли звезду, али паре нема нити може да их обезбеди.

Тачно је и да могу да дају 3 а украду 10 милиона...Е ту је битан упрабни одбор који ће да дави председника и контролише сваки динар који троши. Одлична идеја је да пола управног одбора буду ветерани, мислим да и представници навијача треба да имају своје место у управном одбору. Ако сам добро разумео У.О. треба да има 15 чланова и ако је памети 8 би требало да буду ветерани (и представник навијача) што му дође преко пола за одлучивање. Остатак - спонзори НИ СЛУЧАЈНО ФИНАНСИЈЕРИ!!! Тачније, финансијери су постојали и раније, али НИКАДА нису били чланови У.О. нити било које клупске структуре. Свако ко хоће да донира паре је добродошао, али без условљавања, без претензија да финансијери састављају тим и гурају неке незналице у екипу.

Стварно сам убеђен да има наде за звезду, као што рекох верујем Лукићу, нешто је ипак створио и надам се да ћемо господину заменику генералног инспектора пореске полиције ускоро видети леђа. Од 2007. године када је дошао у клуб - ми смо у суноврату.

Е да не заборавим, видим враћа нам се Кастиљо ???

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM