05-20-2009, 06:30 PM
(05-20-2009, 05:03 PM)rukometas_bg link Wrote:[quote author=buteo serbiano link=topic=3352.msg67867#msg67867 date=1242833032]-сам програм се не разликује много јер нема шта ту да се измишља топла вода. То је оно што треба да се ради, али не да се прича него реализује[/quote]
Осим овога да неће бити нових задуживања, не видим да се овај програм много разликује од програма претходних управа. Сви су се они закљињали у омладинску школу, маркетинг, спонзоре, интернет и кабловске телевизије....Не свиђа ми се ни што иза Лукићевих леђа видим Бингулца који га хвали...Ипак, један је био Џаја који је све њих могао да држи километрима далеко од клуба...
Ипак, подржавам Лукића јер је доказани звездаш и патриота и мислим да је урадио добру ствар у Сопоту... и у фудбалу и у политици чиме је већ показао одређене квалитете на организационом плану и одређене вештине руковођења ...... али ако хоћемо да радимо како треба, мислим да би од ове Скупштине требало да се почне са праксом да онај ко претендује на место председника - мора да положи одређене новчане гаранције, да не буде као са претходним управама које нису одговарале за своје финансијске и резултатске неуспехе... Мислим конкретно - покажи пријатељу колико можеш да положиш као депозит за случај неуспеха, или које спонзоре доводиш у клуб и колико пара од тих спонзора клуб добија годишње...
Што ме увек предухитриш?!

Друга ствар, ја стварно не знам шта сте ви очекивали. Читајућу Лукићев програм, видим доста елемената који се поклапају са планом Делија за излазак из кризе. Сада испада да појединци поштују све то што раде Делије, али су се ипак потајно надали да ће се појавити неки луди бизнисмен који ће одма' да изкешира једно 60 милиона евра, 20 да се врати дуг и 40 као буџет за нову сезону. :o Е па немојмо тако. Ако нешто радимо, ваљало би и да верујемо у то.
Шта ја лично очекујем од нове управе? За почетак да се раскрсти са свим члановима бивше управе која је довела клуб на ивицу пропасти и да почне да окупља Звездаше око клуба. Кад Звездашство поново засија у Љутице Богдана верујте да неће постојати проблем који је нерешив.