Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Осим овога да неће бити нових задуживања, не видим да се овај програм много разликује од програма претходних управа. Сви су се они закљињали у омладинску школу, маркетинг, спонзоре, интернет и кабловске телевизије....Не свиђа ми се ни што иза Лукићевих леђа видим Бингулца који га хвали...Ипак, један је био Џаја који је све њих могао да држи километрима далеко од клуба...
Ипак, подржавам Лукића јер је доказани звездаш и патриота и мислим да је урадио добру ствар у Сопоту... и у фудбалу и у политици чиме је већ показао одређене квалитете на организационом плану и одређене вештине руковођења ...... али ако хоћемо да радимо како треба, мислим да би од ове Скупштине требало да се почне са праксом да онај ко претендује на место председника - мора да положи одређене новчане гаранције, да не буде као са претходним управама које нису одговарале за своје финансијске и резултатске неуспехе... Мислим конкретно - покажи пријатељу колико можеш да положиш као депозит за случај неуспеха, или које спонзоре доводиш у клуб и колико пара од тих спонзора клуб добија годишње...

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM