Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
(05-14-2009, 08:53 PM)_simke_ link Wrote: Mного ви жалите за играчима који су само просечни,или чак и испод просека.Тај Мисдонгард је одиграо 15 утакмица у Звезди и постигао 4 гола(хет-трик Напретку и 1 гол Бежанији,и сва 4 гола су смешна).
не лупај,одиграо је можда свеукупно највише 7-8 меча од тога фазон 2 целе а на осталима је улазио са клупе и играо по 10так минута.Дао 5 голова,био један од најуспешнијих нападача у то доба код нас или прецизније у односу минута проведених на терену и голова-најисплативији.Нисам баш сигуран да сам довољно фудбалски поткован да знам шта значи смешан гол а шта озбиљан,ако мислиш да није у стилу ибрахимовића од гола дриблао до гола противника и онда се ушетао онда јбг у праву си.
Чињеница је да је клуб га се одрекао тек тако ,чињеница је да је за јако мало времена на терену у периоду адаптације на европски фудбал,климу,живот овде и све друго дао 5 голова и чињеница је да је  јако мало коштао Звезду.Кад се све то лепо сагледа моје мишљење је да је лош потез што је тек тако пуштен,наравно да није Адебајор наравно да имамо неке боље играче да за њега не би било места,али кад погледам овај састав и од почетка сезоне ја чврсто верујем да је бољи и од Оумаруа,Фереире,Едгара...и кад би видели уговоре ових набројаних и Мисдонгарта реко би да је много бољи.
Reply

Messages In This Thread
Jel ide zigic? - by D_ZA_90 - 07-18-2006, 10:38 AM
lalaa - by D_ZA_90 - 07-30-2006, 03:14 PM
Судбине Звездиних екс-играча? - by Paya Pikey - 01-09-2008, 07:24 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by Skrimo - 05-14-2009, 10:38 PM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-28-2010, 10:00 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-31-2010, 08:29 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)