05-14-2009, 12:56 PM
ја сам много готивио мисдонгарта значи оно видело се да ће увек дати 100 посто на свакој текми,можда то није довољно у некој глобалној размери јер евидентно да није нешто технички добар нити ко што рече РСФ велики зналац али лик се трудио максимално-мени довољно.Код нас је дао 6 голова у фазону за 100 минута проведених на терену.Да не причамо о цени,колико је коштао и за колику је сићу доведен.А чини ми се да је таман почео да се адаптира пре него што су га продали,капирам знате и ону причу да је овде први пут видео снег,да су га једва повратили после једне текме у зимском делу првенства,грејали му ноге и остало 
Штета да је управа имала доста грешака за ових пар година па ово му дође као нека ситница,али у сваком случају штета и грешка што су га пустили.
Читао сам неки интервју Бурзановића и он иако је на позајмици како је изјавио ни не планира да се врати код нас,у фазону на лето у иностранство само не знам ди ће ;D

Штета да је управа имала доста грешака за ових пар година па ово му дође као нека ситница,али у сваком случају штета и грешка што су га пустили.
Читао сам неки интервју Бурзановића и он иако је на позајмици како је изјавио ни не планира да се врати код нас,у фазону на лето у иностранство само не знам ди ће ;D