05-14-2009, 08:58 AM
(05-13-2009, 09:29 PM)Red Star Forever link Wrote: И најзад један који би могао да буде право појачање ако буде појачања у овој години... Најављиван као нови Видић, али никад није добио праву шансу Адамовић (не знам човеку име) управо игра у стилу великог Немање... Јак у дуелу, брз, стамен, просто се играчи одбијају од њега, и без избгубљене лопте у ситуацијама један на један... Господари тереном...Вероватно није имао правог менаџера да би заиграо код нас, али прилика да се то исправи је ту, и ако иоле постоје људи који се разумеју у фудбал и желе добро Звезди ово је један од ретких играча који је још увек "млад" и тек треба да пружи најбоље игре...
Горан Адамовић је у питању. Сећам се да га је Пикси довео из Борче као (о)млад(инск)ог репрезентативца, интересовали су се још тада многи страни клубови за њега и заиста је био најављиван као нови Немања. Још је имао и ону Алесандро Неста фризуру 8), не знам да ли је има и сада. Некако је тихо отишао и чини ми се да је након Звезде играо у неком швајцарском клубу, али нисам сигуран. У сваком случају, с обзиром да нам Томовић вероватно одлази, можда би и могли да се заинтересујемо за њега.