Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Quote:Уувек је лакше променити тренера него 20 играча, а притом је тренер сумњивог знања и сумњуве репутације.

У неку руку се слажем,али моја поента је да,уколико то радиш пречесто,уколико не укажеш пуну подршку тренеру,уколико он нема ауторитет,који једним делом сам стиче својим радом,а једим делом му управа додељује ауторитет,подржавањем...Замисли ти ево примера који ми је прво пао на памет,кадм алом детету купујеш све што пожели,оно више неће бити задовољно и срећно ничим,уколико ти једном одбијеш,да му купиш играчку,оно ће плакати,и на крају кад види да не може да добије то што жели ће престати.А ми тим звездицима увек испуњавамо све жеље.Било је великих промашаја што се тиче тренера,али колко ми је познато само један човек је сам отишао,а то је Зенга,а остали су отерани....Мени само није јасно да ниједан од њих није ваљао,а да играчима није длака с главе недостајала.Такође слажем се са тим,да опет ни играчи нису ту зато што хоће него их је неко довео...али кривица је пола-пола.Не може нико да ми објасни да они од децембра и победе против Јагодине 4-1 не могу да победе у гостима,све све али то је превише,тотално је излишно да ли је тренер јаневски или Мика,Жика...

Надам се да си ме разумео Wink,све ово пишем из најбоље намере,јел ме душа боли шта нам се све дешава >Sad

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Војник_севера - 05-08-2009, 11:26 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)