Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Војник севера -  не слажем се са тобом ни у једној ствари.

Ево овако:
1. Ако је (кажем "ако") звездино земљиште под хипотеком, тај кредит се враћа на рате, при чему се у уговору о кредиту прецизира да ако нпр. звезда не врати 3 (или 4 или 5) узастопних рата - долази до тога да се активира хипотека и земљиште постаје својина банке. Као што је познато, звездин рачун је у блокади већ више месеци па је питање колико рата до сада није исплаћено и мислим да је ствар добре воље банке која је дала кредит докле ће то да толерише. Рачун је блокиран, што значи да све паре које лежу на тај рачун иду прво за оног ко је издејствовао блокаду, а ја не знам ко је звезди блокирао рачун, али сигурно знам да то није учинила банка код које је узет кредит, већ неки други поверилац (мислим да је Козић причао о томе).

Међутим, спас може да буде оно земљиште на које није стављена хипотека, ако уопште има земљишта на које није стављена хипотека. Један ар земљишта око Маракане се креће од 70-100.000 евра. Дакле, прво да се утврди да ли је сва земља под хипотеком, па ако није онда можемо да причамо о некој продаји

2.Ниси у праву ни за ове рате које би требало да лежу на рачун звезде од продаје играча (Жигића, Јанковића.....). Колико сам чуо, али није проверено, један од претходних звездиних председника је узео менице и паре које долазе за те играче не лежу на рачун клуба већ завршавају у приватним рукама. Опет кажем, ово је незванично и непроверено, па ако има неке власти у овој земљи требало би то да провери. Кад сам ја чуо за то, они би требало да буду још боље упознати са тим.

3.Ја сам размажени симпатизер и неорганизовани навијач Црвене звезде већ 25 година, тачно је да не идем на све утакмице, али је тачно да одкад знам за себе имам претплатну карту и да поред тога плаћам улаз на свакој утакмици на коју дођем....зато што тако хоћу...тачно је да сам купио све колекције навијачких и спортских реквизита које постоје у ред стар продавницама од јуниор колекција за клинце па надаље...пратио сам звезду од Барија до Бугарске, од оних ТВ лига шампиона (сећате се 93.године?) до звездиних тренинга пред Базел и пред дерби..... и кошта то рођаче и то много, али не жалим...

4.За Јаневског немам ни једну похвалну реч, резултати сами говоре-најгори тренер у звездиној историји, гори и од Гојка Зеца (ајде ко се сећа нека климне главом)

5.Илија Ивић је путовао од Африке до Бразила и довео нам ова "појачања"??? Ајде пусти то....

6. Короман је доказани сељобер, али једини који зна да игра и без сумње наш најбољи играч....не треба заборавити да је инсистирао да дође у звезду и да је откупио део свог уговора од руса, као и да је сигурно звездаш...шта се са њим дешава и због чега се уклопио у ову беду од игре, то не знам

7.Севојно....председник Скупштине овог клуба је Дракулић, некада звездаш, а сада....?
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM