Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Не бих се сложио са неким констатацијама,прво у односу на замљиште,које је можда стављено под хипотеку.Тај кредит какв год да је не доспева одмах,већ сваком месеца одређена сума доспева на плаћање,тако да није још касно ако је памети.Ево једног примера,Арсенал је у кредитима,од отприлике 150 милиона евра,сложићете се тешко је поредити Звезду и Арсенал,али не треба заборавити да Звезда према многим клубовима и потражује новац.Жигић,Јанковић...не кажем да ус то велике паре,али нису ни мале.Ово чишћење Звезде које је започело,мора бити коренито,што је добрим делом и урађено.Уколико је дотични Марко Мишковић,поклонио Звезди део дуга,онда је дуг зантно мањи.Дуг колики год да је може се лако сервисирати,а за то смо потребни ми звездаши,симпатизери и организоване групе навијача,које су већ изложиле неке планове.Звезда као клуб не би ни имала проблема да људи посећују уткмице и то у броју од 20-так хиљада сваки пут.Звездини размажени симпатизери су главни кривац за пропадање Звезде,по мени.Да на свакој утакмици има по 10 хиљада људи не би ни прошла ни било која управа могла да ради са нашом Звездом то што је радила.Овако,направили су страх од тобож хулигана,људи хоће Милан,Барсу,само то,е па извините,али Звезда да би дошла у прилику да игра такве мечеве,мора да има одређени новац,а где се новац зарађује продајом карата,па онда се само увећа на европским утакмицама.

Нико други није крив до ми,ајде да кажем симпатизери,не би ни хиљаду Мишковића могло да ради ништа са Звездом,да нас има барем дупло више,не би убеђен сам у то...

А о Јаневском ја не могу ништа ружно да кажем,исти ти играчи су бојкотовали Земана,само да се сетимо уткамице против Јавора,Апоела,кад су намерно пуштали голове...Па да дође Мурињо са таквим дрипцима,не би изашао на крај.Наш резултатски суноврат по мени креће,од када су дошли Короман и компанија,ислужени,немотивисани играчи,па они једном пижону или Шекију не би могли ни да чисте ципеле,а глуме величине...Па нема веће мотивације од тог светог грба на грудима,ако је једном Короману мотивација једино Бајерн ил инеки други европски тим онда,шта да се прича...

Кад год су почеле лоше игре,било је мењај тренера...и увек им је то било испуњавано,и да лу боље заиграли...увек нека прича о позитивном шоку,као промен исе тренер и онда вежемо победе и тако неколико кола,и онда пораз,наслови у медијима,тренер не ваља...

Не могу више ни да се сетим колико смо тренера измењали,преко Бошка Ђуровског,Алкосана,Земана,Салета Јанковића,па докле више...а једни те исти играчи коло воде....

Како један тренер може да има ауторитет,када кад код играче заболи лево јаје ајде одмах на тренера,па наравно да ће и убудуће так о радити,бојкотовати,давати голове сами себи,понижавати нашу Звезду...

Што се тиче Ивића,човек је затекао стање,да је цела омалдинска школа размонтирана,нема извора играча,човек за милион еура купује неке просечне странце,али ни Венгер не би боље купио,да је био на његовом месту,или би за нијансу био бољи....

Ми смо постали болница за разну ислужени геријатрију преко Коромана,преко Лазетића,мијаиловића,Гвозденовића,Туторића,па да неко њих хоће па не би се ни враћали у Звезду,будумо релни,него ус дошли овде и понашају се као да је наш тим њихова дедовима....

А за ово против Севојна,па за то им не треба тренер,ако је екипа која је 10 дана тренирала на пољани,успела да их добије,па стварно ту нема оправдања,не примају плате,не једу....па искрено како су играли не заслужују ни динара,него Звезда заслужује да они њој плате,то што су јој радили...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Војник_севера - 05-08-2009, 09:45 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)