Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Хипотека је стављена кад се узимао кредит од Марфин банке,ако се не варам.Код њих смо кредит рефинансирали и тад смо и ставили хипотеку.Дуг је око 10 милиона према њима.Овај предлог око продаје земљишта би могао да се спроведе за неке 2-3 године,па сам га и поставио као последњу ставку.До тада би клуб уз мере штедње и продају неких играча могао да се ослободи хипотеке.Звезда је власник целог земљишта,стадион,помоћни терени,зграда сд-а.Зато је Лековић процењивао да Звезда вреди око 500 милиона.Ако су нас довели у ову ситуацију због тог јебеног земљишта,боље да продамо помоћне терене,него да изгубимо све.Њима Маракана ништа не значи,још по овом новом закону не сме да се мења њена намена,али би на помоћним теренима могли да праве шта год пожеле.За 2-3 године ће се стабилизовати економија у свету,па лепо тендер и ко да више.Не мора се то продати Мишковићу,Матићу,Костићу итд.Ја верујем да може да се постигне цена између 80 и 100 милиона евра.Ми се клатимо на ивици амбиса,само ветар да дуне и ми смо у рупи.Нема се шта чекати,ми морамо да се окупимо,да видимо шта даље.Има међу нама сигурно економиста,људи који знају да праве паре.Ми морамо да дајемо предлоге,нема ко други.Ми морамо да будемо још активнији.Будимо искрени према себи,да ли смо и ми криви?Ево пример.Колико нас је дало 2000 дин. и купило дрес клуба?Да ли знате да у западној Европи највеће паре клубови згрћу од тв права и продаје дресова.Хајде да се осврнемо иза себе на трибини,колико је људи у дресу Звезде?Можда 5%.Некако смо се и сами одвојили од Звезде у жељи да имамо праву навијачку трибину.Дошло је до тога да имамо људе који не знају ни ко игра за Звезду,а као навијају за њу.Па брате,ни ја фудбал скоро и да не видим,останем без гласа,али ако смо изгубили,нема шансе да ми је било до јаја и као екстра зезање и навијање.Изгубимо од Јавора на Маракани,јбт,гризем се,не могу да размишљам како смо звучали.Не кажем да је наше да коментаришемо потезе играча и тренера,али сетите се прошле године кад смо на неким утакмицама навијали повезано са дешавањима на терену.Они крену у напад,а цео стадион звижди,усрали се.Ми им одузмемо лопту,па крене песма Звезди и све тако.То је за мене навијање,да се противник усере,да наши играчи осете да имају подршку.Јбг. одужио сам и скренуо са теме,али не замерите,пишем из срца.
ti samo hrabro,bori se

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by johny - 05-08-2009, 07:47 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)