Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Још једно шкрабало,које мисли ако има диплому,да је попио сву памет света :
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=358983    >Sad >Sad >Sad >Sad >Sad >Sad >Sad >Sad
Бранко Милановић(из Карнегијеве задужбине за међународни мир :o ???,шта год то значило) НАЗИРЕ КРАЈ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ и наравно главни кривац су му ДЕЛИЈЕ,јер нису имале разумевања према управи,Мишковићу,Дан Тани и прича како сад ми исти тражимо да спонзори улажу у клуб,али да им ми не дамо да воде,већ ћемо ми да држимо клуб!!!!Наш позив на мобилизацију,на повратак на стадион је назвао ПАТЕТИЧНИМ ПОЗИВИМА >Sad >Sad >Sad!!!!!!Такође на крају нас је назвао хулиганима,како тучемо полицију,рушимо киоске,чупамо семафоре....!!!! :o :o >Sad 
Стварно овакве вести кад прочитам згрозим се!!!Серем му се на диплому!!!Такве глупости још нисам прочитао,за својих 20 година!!!!Човек је прсо са мозгом!!!!Уместо ако већ пише,па нека онда напише нешто да помогне Звезди,а не да блати све живо!!!!Човек који није упућен ни мало у рад и ставове навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР,даје себи за право да блати по нама!!!Нису ДЕЛИЈЕ направили дугове и довели Звезду до дна,већ управе које су седеле,крале,продавале и само се смењивале!!!Најлакше је ударити по навијачима!!!!Колико видим он само што непусти сузу за Дан Таном и Мишковићем,па није не могуће да је овај текст(чланак),уставри дело поменутих људи!!!!Е сад да нисмо у оволиким проблемима,лепо подићи тужбу против овог новинара али и њему сличних!!!!Међутим има други начин да ми њему(њима) ''заскочимо'',а то је да ћемо ми извући Звезду из агоније,клуб ћемо поново подићи на врх,а када се тамо вратимо,још јачи и снажнији,када будемо освајали трофеје и играли у Европи,а њих ће бити срамота што су писали такве глупости,неистине,лажи!!!
Новинарско перо никад неће бити јаче од гласа НАВИЈАЧА који искрено воле и живе за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ!!!!!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Храбро срце - 05-05-2009, 11:03 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: