Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Као и већина разочаран бројношћу са ОФК-е сам јуче са другарима анализарио целу ову нашу причу. Конкретно смо причали о чланству у клубу навијача и чланаринама од 1000 динара. Као ни све друго у овој борби ни ово нам неће ићи баш тако лако. Нама за вратом стоји један терет из прошлости који би могао да буде велика кочница у овој причи. У медијима се створила слика која је прилично зацементирана у људским главама по којој су навијачи једна група плаћеника, лопова и с' тога многи имају страх да њихових 1000 динара неће отићи тамо где треба. У нормалној ситуацији би такве Звездаше, који неће за свој клуб да дају 1000 динара годишње, најрадије отерао у пм. Сада је ситуација другачија, сада су нам и такви неопходни и зато је потребно направити неки маркетиншки трик не би ли се и такви анимирали. Народу би требало ОДМАХ дати на увид да је он добио нешто КОНКРЕТНО за своје паре. Један другар је дао прилично добру идеју, а то је да уз чланске карте свако добије и мајицу. Тужна је, али истинита, чињеница да ће људи да продају и своје ставове и своје мишљење за једну мајицу. Мени је јадно да мајица може да буде неком услов да ли ће помоћи свом клубу, али ако је стварно тако онда би ваљало размислити и у овом правцу.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - by Pijanac - 05-03-2009, 08:19 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)