Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(05-02-2009, 09:55 PM)Игор link Wrote:Короман је данас био катастрофалан, о чему ви причате?

Брате, по чему???! Шта подразумеваш под катастрофалан? Са ким је могао да игра, са црнцем (немам појма како се зове ни не желим да знам) који изађе сам пред голмана и шутира у њега, са Паркером који је сваку другу лопту дао противнику, са Клеом који је само једном остао сам без играча који га је чувао, са Милијашем који се убацивао у напад само кад треба да изведе слободњак, са шишићем који само мисли о боји копачки, а лопта не дај Боже да дође до њега, са Блажићима и осталим курчевима којима се лопта као о пањ одбија о ноге...??? Ајмо само мало реално... Погледај снимак, Короман једноставно у 90% ситуација нема са ким, нема коме, и онда претера у држању лопте и многи се истрипују да тупи, а он нема коме!!! Ко се иоле разуме у фудбал а имам среће да ме окружују неки бивши фудбалери и то реални, неострашћени, неопредељени навијачки, рећи ће вам ово исто о Короману што и ја... Толико!

Но, нас не треба да брине Короман, он иде свакако на крају сезоне, нас треба да брину ови који остају, ови који појма немају... На чему и коме да градимо тим следећих сезона??? Ко год дође на чело клуба имаће гомилу проблема и гомилу посла не би ли довео играче кој бар мало знају фудбал, јер га ови нажалсот никако не знају... Илија Ивић никако није заслужио онолику плату...Довео је десет играча, а од свих њих бољи је Клео кога је довео Буња... Е моја Звездо, шта си дочекала... Распад!!!

И на крају, јебе ми се уопште за ове играче, имамо ми преча посла, угасиће нам се клуб док ми будемо расправљали ко је бољи играч и који више/мање пружа на терену!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Red Star Forever - 05-02-2009, 10:27 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)