Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Саопштење Делија

Тројица чланова УО који су се самоизабрали да спроведу процедуру за избор новог руководства - за навијаче су потпуно неприхватљиви! Њихов досадашњи ангажман у клубу им не даје кредибилитет за тако важан задатак!

Такође је неприхватљив термин за одржавање Скупштине. Ми сматрамо да седеница највишег органа клуба мора бити одржана најкасније до половине маја како не би изгубили још једну сезону!

Ванредној Скупштини предложићемо избор привремене Управе која би средила стање у клубу, увела мере штедње и припремила терен за избор новог руководства када се за то буду стекли услови.

Од тог тренутка ми, као навијачи, ћемо се искључиво бавити реализацијом акције прикупљања чланарина: "Добро знај да увек ту сам ЈА!" и на свој начин финансијски помоћи вољеном клубу.

У исто време, позивамо:
1. ДРЖАВУ - да се активно ангажује у циљу спасавања клуба који је стуб српског спорта и национална вредност!
2. СПОНЗОРЕ - да од следеће сезоне спонзоришу клуб и на једини исправан начин дају свој допринос оздрављењу клуба!
3. ДОСАДАШЊЕ СПОНЗОРЕ - да наставе да помажу клуб у мери у којој је то могуће и да обнове спонзорства која су волшебно престала јуна 2008. године!
4. НАВИЈАЧЕ, БИВШЕ и САДАШЊЕ ИГРАЧЕ И СВЕ КОЈИМА ЈЕ ЗВЕЗДА У СРЦУ на саборност и кооперативност, а у исто време и на још снажнију подршку свом клубу у циљу заједничког стварања нове будућности Црвене звезде!

За корените промене, за нови почетак, за велику Црвену звезду!

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - by Red Star Forever - 04-29-2009, 11:48 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)