Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Прочитао сам нешто данас на делије нету и то ми се толико свидело јер је то чиста истина,суштина и бит!!!У последњих неколико година разни људи су се играли председника,спортских директора,... и било је све лако јер је иза њих стајао Мишко и давао паре!!!Живели су од данас до сутра,а када би Мишко дао паре излазили су у јавност причајући о довођењу појачања,спонзора,...!!!И на тај начин из дана у дан су обмањивали навијаче,медије ,све у овој Србији и за то време Звезда је тонула све више и више!!!Надам се да је након јучерашње оставке комлетне управе на челу са Мишковићем дошао крај лошем управљању,лошем вођењу и систематском уништавању Црвне Звезде!!!Моја нада лежи у томе што будући кандидати за председника неће градити свој план и програм на Мишковићу или било ком финансијеру у овој земљи и свету!!!Показали смо и јасно ставили на знање свима,да не желимо ФИНАНСИЈЕРЕ,да на тај начин неможемо да градимо клуб!!!!Сада сви медији врше још већи притисак и хајку!!! >Sad Пишу да смо готови,да ћемо нестати,ко ће сада доћи,шта ће ДЕЛИЈЕ предузети???Људи!!!!!Не треба да се превише палимо на то што пише у новинама,јер они само комликују ствари,а истина је та да иако је тежак пут пред нама,да ипак није све толико нестварно!!!!
Први циљ који треба да остваримо је акција доласка на стадион!!!!Значи све више и више,да ширимо идеје и визију ДА У НАМА ЛЕЖИ СПАС,да колико нас сутра буде уз ЗВЕЗДУ толико ће ЗВЕЗДА бити јака!!!И треба само да размишљамо о томе,да зовемо људе и да долазимо на стадион!!!!
Када већ сезона буде готова доћи ће до избора ПРЕДСЕДНИКА!!!Један од вођа ови дана у медијима изјављује да би волели највише на месту председника да видимо Џају и ако се то оствари,бићемо још један корак ближе повратку ВЕЛИКЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!!Ја сам уверен да се неће поновити грешка из претходних година и да ће напокон доћи неко на чело клуба који ће вратити Звезду на прво место,донети титуле,довести Европу на Маракану и да ћемо већ кроз годину и по дана бити у финансијском плусу!!!!
Трећа ствар коју ми можемо и коју ћемо спорвести је акција ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА!!!!Од јуче када смо и буквално остали сами уз клуб(уз играче,стручни штаб,Ивића) све више се прича о акцији прикупљања чланарине од стране нас навијача!!!како сам већ рекао акција ће сигурно почети пре скупштине клуба,јер ћемо на тај начин показати колико Звездаша воли и стоји уз Црвену Звезду и на тај начин омогућити ономе који хоће да уђе у клуб да доведе спонзоре!!!!
Значи једноставно:СВИ НА СТАДИОН,ПРИКУПЉАЊЕ ЧЛАНАРИНЕ,НОВИ ПРЕДСЕДНИК!!!!! Једноставно,зар не ?
Reply

Messages In This Thread
Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - by Храбро срце - 04-28-2009, 05:49 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)