04-28-2009, 12:54 PM
(04-28-2009, 10:21 AM)woorf link Wrote:Значи,дај тај рачун више(прошло је доста времена од кад је он то први пут најавио и ништа се не ради)
Шта ти мислиш да је то тако једноставно? :-[ Није то уђеш у прву банку,кажеш добар дан и кажеш хоћемо да отворимо рачун!!!!Има ту много,много процедура,заврзлама,...!!!!Делије када су изашле у јавност са акцијом ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА,су желели пре свега да упознају јавност са нашом акцијом,да полако се покрене та прича.Причао сам са једним од главних људи ове акције и он ми је рекао ДЕ СЕ ЈОШ УВЕК ТРАЖИ БАНКА,КОД КОЈЕ ЋЕМО ИМАТИ НАЈБОЉЕ УСЛОВЕ!!!!То је било пре неких 8 дана!!!Значи акција још није комлетна и ја верујем да када се и последња коцкица сложи у мозаику да ће већ истог дана кренути акција ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА!!!!!!Ово је један јако озбиљан посао,нешто са чим се ДЕЛИЈЕ нису до сад сусретале!!!било је прикупљања пара(нпр. за народ на КОСОВУ),али ово је много веће,масовније,транспарентније,медијски ће бити пропраћено и зато је важно да се АКЦИЈА спроведе САВРШНО,готово БЕСПРЕКОРНО!!!!Несме бити грешке!!!!!Стрпимо се још мало!!!!Такође сто посто сам убеђен да ће ова наша акција о оздрављењу Црвене Звезде заживети пре скупштине и то је много битно!!!!Битно је јер као ми покренемо акицју и буде масовно учлањење(у шта несумњам),онда ће онај ко буде желео да стане на чело клуба,да нам буде ПРЕДСЕДНИК,видеће да има много Звездаша око Звезде,односно имаће потпору великог броја њуди који воле и живе за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ!!!